Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

hayırlısı olsun 12haftada nası biliyolar ya pustayı benim doktor 18haftada söylemedi daha beklıyorum

benim arkadasima doktor 11 haftalık iken erkek dedi ve dün başka bir doktora gittik 16 haftalık yine erkek dedi bazı doktorlar biliyor benimkide doğru çıkarsa o doktoru size tavsiye ederim arkadaşlar:))

ilk ultrasonda daha 5 haftalıktım. kese göründü ve bence soldaydı. ama doktorumu değiştirdim çok güvendiğim bir doktora gidiyorum. 7. haftada ultrasonla bakarken bebeğin sağda dedi. ilk doktorda ben yanıldım galiba neye göre sağda neye göre solda hiç anlamıyorum. neyse doktor bilir tabi kısacası bebiş sağda. oğluma hamile olduğum zamanlar ki ultrasonlarıma baktımda bu sefer bebiş rahmin daha yukarısında. galiba oğlum soldaydı.ilk kıpırtılarını soldan algılamıştım.

Arkadaşlar,

Ben dün doktorumun yanındaydım. ultrasona da girdik. Bu sayfada bebeğin ultrason görüntülerini daha önceden paylaştım. Sağolsunlar kimse cevap yazmadı. Sorun değil. 12. haftada söylendi. Dün gittiğimizde de kesinleşti. Oğlum olacak.

Size söylemek istediğim şey, doktora sordum. bebek sağda mı solda mı? diye. Kese ortada olur. bebekde keyfine göre (bizim bebek hareketli biraz) sağ sol pozisyon değiştirebilir. Bu şekilde cinsiyet hesaplanmaz. dedi.

Bilginize...

Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina Almayi nasip etsin oğluşunu.ben fotonu gormedim. Muhtemelen arkadaslarda gormemistir. Yoksa merakliyiz yorum yazmaya sen irtibatini kesme burdan 2016 anne adayi olarak hatta kal canim.

Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina Almayi nasip etsin oğluşunu.ben fotonu gormedim. Muhtemelen arkadaslarda gormemistir. Yoksa merakliyiz yorum yazmaya sen irtibatini kesme burdan 2016 anne adayi olarak hatta kal canim.

Teşekkürler canım. Muhtemelen arada kaynadı. Bende hatırlatmadım. Burdayım. sağolun.

O zaman ben size önceden attığım görüntüleri atayım. Bir fikir olur en azından. en sonuncu resimde 9 haftalıkdı.

Eklentiler

• 6,5 hafta.webp
    13 KB · Görüntüleme: 121
  • unnamed (95).webp
    10 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…