- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.801
hayırlısı olsun 12haftada nası biliyolar ya pustayı benim doktor 18haftada söylemedi daha beklıyorumkızlar cumartesi gittim doktora 12 hafta 2 günlüktü daha bakar bakmaz bebişim gösterdi kendini önce kemik yapısından erkek dedi daha sonra doktor pipisini görebilcekmiyz deyince bizim ufaklık takla atıp açıverdi bacakları:)burda kız diye yorumlar almıştım ama oğluşum geliyor bide ultrasonu kapatırken el salladı bize inanılmaz bi duyguydu
hayırlısı olsun 12haftada nası biliyolar ya pustayı benim doktor 18haftada söylemedi daha beklıyorum[/Q
saol canım 4boyutlu ultrasonda belli oldu tatlım açtı hemen bacakları zaten ben bile anladım:)
hayırlısı olsun nemutlu size merak bitmiş darısı başimabenim arkadasima doktor 11 haftalık iken erkek dedi ve dün başka bir doktora gittik 16 haftalık yine erkek dedi bazı doktorlar biliyor benimkide doğru çıkarsa o doktoru size tavsiye ederim arkadaşlar:))
Arkadaşlar,
Ben dün doktorumun yanındaydım. ultrasona da girdik. Bu sayfada bebeğin ultrason görüntülerini daha önceden paylaştım. Sağolsunlar kimse cevap yazmadı. Sorun değil. 12. haftada söylendi. Dün gittiğimizde de kesinleşti. Oğlum olacak.
Size söylemek istediğim şey, doktora sordum. bebek sağda mı solda mı? diye. Kese ortada olur. bebekde keyfine göre (bizim bebek hareketli biraz) sağ sol pozisyon değiştirebilir. Bu şekilde cinsiyet hesaplanmaz. dedi.
Bilginize...
Kiz selvestir tam ortada bu .. iki tatafinda hakkini yememis. Ben yorumsuz diyorum.Kız gibi cnm
Kiz selvestir tam ortada bu .. iki tatafinda hakkini yememis. Ben yorumsuz diyorum.
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina Almayi nasip etsin oğluşunu.ben fotonu gormedim. Muhtemelen arkadaslarda gormemistir. Yoksa merakliyiz yorum yazmayasen irtibatini kesme burdan 2016 anne adayi olarak hatta kal canim.
Teşekkürler canım. Muhtemelen arada kaynadı. Bende hatırlatmadım. Burdayım. sağolun.
O zaman ben size önceden attığım görüntüleri atayım. Bir fikir olur en azından. en sonuncu resimde 9 haftalıkdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?