- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.761
o kagit hic verilmedi bana
Ultrasyon resminde bebek sağa yakin benimki kiz olma ihtimali yuksek.. bide kizimde sol kasigim ikinci aydan agriyordu taki doguma kadar.. buda ikinci aydan basladi ve agrisi dinmiyor.. burdada kiz olma ihtimali yuksek.. kusma ve bulantilarimdan da kiza benzetiyorum.. yani bi dr. Kiz demedigi kalmiş. :)
Vallah hep erkek hissediyodum. Resim saga yakin olsa bile ben yinede erkek hissediyodum. Ama bi haftadir kasik agrisindan kiz diyorum. Dedigim cikardaBenim 6 haftalıkken bebek sola yakindi,7 haftalikkende.obur kızımda 7 haftalıkken saga yakindi,kızlarda karnımda seğirme çok oluyordu bunda yeni yeni hissediyorum.bide bunda hamile oldugumu bilmeden önce 2 sefer sağ kasigim ağrımıştı.ama doktor kıza benziyor dedi eğer yanılmadıysa.
Vallah hep erkek hissediyodum. Resim saga yakin olsa bile ben yinede erkek hissediyodum. Ama bi haftadir kasik agrisindan kiz diyorum. Dedigim cikarda
Kaç haftalik oldun senBende sağ sol meselesine pek inanmam,sadece tahmin ediyoruz burda.net bi şekilde hayırlısıyla ogrenseydik:)
Benim sol kaşığına sancı giriyor..Kaç haftalik oldun sen
seğirme nasıl oluyor canım..Benim 6 haftalıkken bebek sola yakindi,7 haftalikkende.obur kızımda 7 haftalıkken saga yakindi,kızlarda karnımda seğirme çok oluyordu bunda yeni yeni hissediyorum.bide bunda hamile oldugumu bilmeden önce 2 sefer sağ kasigim ağrımıştı.ama doktor kıza benziyor dedi eğer yanılmadıysa.
Kaç haftalik oldun sen
Sepi
seğirme nasıl oluyor canım..
..Ya hani gözümüzün kenarı veya vücudumuzda bi yer titrer gibi olur ya öyle
Bende yok.. . Kızım da kasık ağrım vardı..bir de kızım 5. Ayına kadar hareket etmedi.. çok hareketsiz di yavrucak..
..
Ama emin olsa kesin derdi.. Ben olsam vol çikolata vişne suyu alıp başka doktora giderdim.. merak insanı öldürüyor..Benimde kızlarda hareket coktu bunda nadir hissediyorum.hayırlısı olsun ya meraktan catlayacam iyice,bi yandanda diyorum belki kızdır doktor dogruda görmüş olabilir
Ama emin olsa kesin derdi.. Ben olsam vol çikolata vişne suyu alıp başka doktora giderdim.. merak insanı öldürüyor..
JrCnm iyice büyüsün diye bekliyorum,çünkü artik yanılma olsun istemiyorum.20 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum,sana zaten haber ederim:)
Cnm iyice büyüsün diye bekliyorum,çünkü artik yanılma olsun istemiyorum.20 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum,sana zaten haber ederim:)
11Kaç haftalıkken burda
Ay bilmem kiKesede bebek sola yakin,sırtı dönük değil demi ayak bacak goremedim
Ay bilmem ki
Bu aylarda bebek her yerde oluyor dağ sol kalmıyor..Cnm ultrason kağıdına baktığımızda benim bebegin kafası solda,normalde sağda olmuş oluyor demi.sol tarafımda ayakları var demi,simdi solda hareket tekmeleme gibi şeyler var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?