Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Benim 6 haftalıkken bebek sola yakindi,7 haftalikkende.obur kızımda 7 haftalıkken saga yakindi,kızlarda karnımda seğirme çok oluyordu bunda yeni yeni hissediyorum.bide bunda hamile oldugumu bilmeden önce 2 sefer sağ kasigim ağrımıştı.ama doktor kıza benziyor dedi eğer yanılmadıysa.

Vallah hep erkek hissediyodum. Resim saga yakin olsa bile ben yinede erkek hissediyodum. Ama bi haftadir kasik agrisindan kiz diyorum. Dedigim cikarda

Sepi
seğirme nasıl oluyor canım..

Bende yok.. . Kızım da kasık ağrım vardı..bir de kızım 5. Ayına kadar hareket etmedi.. çok hareketsiz di yavrucak..

..

Benimde kızlarda hareket coktu bunda nadir hissediyorum.hayırlısı olsun ya meraktan catlayacam iyice,bi yandanda diyorum belki kızdır doktor dogruda görmüş olabilir

Benimde kızlarda hareket coktu bunda nadir hissediyorum.hayırlısı olsun ya meraktan catlayacam iyice,bi yandanda diyorum belki kızdır doktor dogruda görmüş olabilir
Ama emin olsa kesin derdi.. Ben olsam vol çikolata vişne suyu alıp başka doktora giderdim.. merak insanı öldürüyor..

Eklentiler

• 1447443553784223368629.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…