- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.841
Sağa yakın onda miKıza benzettim
Sen ogrendinmi:) brnim ilk sola yakindi tam kesenin solundan girmisti resimlerinide yuklemistim ama simdi sagi solu kalmamiski buyuynce mecbur ortaya kaliyoSağa yakın onda mi
Ben gitmedim daha canım.. yarin kontrolüm var de belki söylemez..Sen ogrendinmi:) brnim ilk sola yakindi tam kesenin solundan girmisti resimlerinide yuklemistim ama simdi sagi solu kalmamiski buyuynce mecbur ortaya kaliyoHavalianne__ tesekkurler bu arada :))
Devlette söylemez bence.. belki 2 hafta sonra falan özele giderim öğrenmek için..Bi tahminde bulunur insallah benim bidahaki gidisime solicekmis insallah 15 +3 oluyorum o zamana. Baya belli olmasi lazim artik
17.haftaya kdr demiyolar galiba devlette. Bende acaba 2 hafta sora baska bi doktora gidip sorsammi diyorum 1 ay catlarim vallaDevlette söylemez bence.. belki 2 hafta sonra falan özele giderim öğrenmek için..
Bana kızımı erken söyleyen doktora gidicem.. simdi 12 haftalığım. Ultrasonda daha küçük çıkıyor , ben 2 hafta bekleyeyim..17.haftaya kdr demiyolar galiba devlette. Bende acaba 2 hafta sora baska bi doktora gidip sorsammi diyorum 1 ay catlarim valla
Sağa yakın onda mi
Ben de öğrenmeye çalışıyorumEvt cnm sağa yakin oo yüzden kız diye tahmin ettim.
Evt cnm sağa yakin oo yüzden kız diye tahmin ettim.
Kiz canimKıza benzettim
Kiz ben buradayimda siz yoksunuz .. siz olmayinca bende yazmiyorum pek.Canım nerelerdesin sen..
Kiz ogrenince hemen yaz.. benim daha 10 haftalik oldu. 2 hafta daha bekleyecem oyle gidecem kontrole.. özele gidiyorum ama soyleyeceginide sanmiyorum. Bide ikili test vardi sen onu zaten devlette değil özelde yapacan. O zaman belki ogrenirsin cimsiyetideDevlette söylemez bence.. belki 2 hafta sonra falan özele giderim öğrenmek için..
Benimkiiiiii :) arkadaşım bi tahmin yapabilirmisin
Ben hep burdayımKiz ben buradayimda siz yoksunuz .. siz olmayinca bende yazmiyorum pek.
O zaman deng gelmiyoruz canimBen hep burdayım
Ne oldu senin bebis .. ogrenmedinmi cinsiyeti.?Bende buralardayim,sürekli tahminde bulunuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?