- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.881
Mckenzie canım ben suan 3 üncüye hamileyim. İki kızım var ve simdikinin cinsiyetini haftaya ögrencez inşallah. Hakkımızda hayırlısı :)
Kızlaaaaarrr buna ne diyeceksiniz bu benim ilk kızım hem kese fasulye gibi hemde sola yakın
Ama bebek yan durmuş.. iki bacak arasını nasıl görüyorsun.. ben de öğrenip tahmin yapayım..
Hangi gün gideceksin cnm,ben cuma gideceğim yazarım buraya
Canım inşallah bu sefer bir oğlun olur heyecanlisindir.. ultrason görüntüleri nasıl..
Buna bakın..Canım tahmin yapar mısın..
Bisi yokkiBuna bakın..
BuBisi yokki
Oğlana benziyor canim
Elif nasılsın..Oğlana benziyor canim
Bende sana yazdim kiz.Elif nasılsın..
Valla belirtilerden anlamıyorum ki.. ama bebeğin hareketleri i hiç hissetmedim.. sen de ne durumlar..Mckenzie sende son durum ne ? Belirtilerin neyi gösteriyor..
Kiz daha sen kac haftaliktinki ?hareketler için erken bence.. vallah ben artik yuzde yuz kiz diyorum kendimkine ..zaten netteki butun teorilere baktim kiz cikiyordu çin takvimi rus takvimi biyolji takvim. Burdaki kese konumu vs vs. Ama erkek hissediyodum.. ama belirtilerim okadar kizlara benziyorki artik kiz diyorum.Valla belirtilerden anlamıyorum ki.. ama bebeğin hareketleri i hiç hissetmedim.. sen de ne durumlar..
eşimin doğum tarihi yanlış yazılmış rus a bakamıyorum..biyolojik takvimi bilmiyorum..bebeğinin fotosu varda at bakalımKiz daha sen kac haftaliktinki ?hareketler için erken bence.. vallah ben artik yuzde yuz kiz diyorum kendimkine ..zaten netteki butun teorilere baktim kiz cikiyordu çin takvimi rus takvimi biyolji takvim. Burdaki kese konumu vs vs. Ama erkek hissediyodum.. ama belirtilerim okadar kizlara benziyorki artik kiz diyorum.
eşimin doğum tarihi yanlış yazılmış rus a bakamıyorum..biyolojik takvimi bilmiyorum..bebeğinin fotosu varda at bakalım
Erkek gibi..Resim attim canim kiza benzettim ben.
Yok canim kese konumuna gore kizErkek gibi..
Bebek ince uzun ama..Yok canim kese konumuna gore kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?