- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.861
Canım tahmin yapar mısın..Bende buralardayim,sürekli tahminde bulunuyorum:)
Erkek canim :)Canım tahmin yapar mısın..
Canım 2 hafta sonra gideyim diyorum.. Burda devlette 4. Ayda söylüyorlar.. komsumuz 3.5 aylıkken özele gitmiş söylememiş.. biraz bekleyeyim.. tahmin yapıp yanılma olmasın..Mckenzie öğren şu cinsiyeti kendimkinden çok seninkini meark ediyorum.
Canım nasıl anladın.. nub mu gordun.. ben birşey göremedim..Erkek canim :)
Sen ikili testi yaptinmiCanım 2 hafta sonra gideyim diyorum.. Burda devlette 4. Ayda söylüyorlar.. komsumuz 3.5 aylıkken özele gitmiş söylememiş.. biraz bekleyeyim.. tahmin yapıp yanılma olmasın..
Tahmin yapin dedin canisi .. bende tahmin yaptim. Bide bebisin kesenin solunda.. solda erkek sagda kiz diyolar .. burdaki teoriye gore. Tabi doğrusunu Allah bilir.Canım nasıl anladın.. nub mu gordun.. ben birşey göremedim..
Canım yatırmadım, yaptirmicam, ense olcturdumSen ikili testi yaptinmi
Canım tahmin yapar mısın..
Ay canım inşallah bir kızım var.. kadınlar klubunde 3 kişi erkeğe benzetti.. ama sen tutturuyorsun diye duydum.. ama emin olsan da umutlandirmamak için kesin soylemiyormussunCnm bi çıkıntı gördüm çıkıntı dik ve erkek gibi bebisin:)
Ay canım inşallah bir kızım var.. kadınlar klubunde 3 kişi erkeğe benzetti.. ama sen tutturuyorsun diye duydum.. ama emin olsan da umutlandirmamak için kesin soylemiyormussun
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş.. Canım 2016 mayıs anneleri sayfasında pambix var o da tutturuyormus.. sen de ona yaz..Evt cnm tahminlerim çıkıyor hekesinkini anliyorumda bi kendiminkini benzetemedim:)
Canım bana da öğret, bebegin ayakları nerde ben de çıkıntı gördüm ama bacak değil mi oCnm bi çıkıntı gördüm çıkıntı dik ve erkek gibi bebisin:)
Canım bana da öğret, bebegin ayakları nerde ben de çıkıntı gördüm ama bacak değil mi o
Ama bebek yan durmuş.. iki bacak arasını nasıl görüyorsun.. ben de öğrenip tahmin yapayım..Bacak iki yanda olur çıkıntı ortada olur:)
Ama bebek yan durmuş.. iki bacak arasını nasıl görüyorsun.. ben de öğrenip tahmin yapayım..
İkincisinin cinsiyeti ne..Kızlaaaaarrr buna ne diyeceksiniz bu benim ilk kızım hem kese fasulye gibi hemde sola yakın
Canım inşallah bu sefer bir oğlun olur heyecanlisindir.. ultrason görüntüleri nasıl..Mckenzie canım ben suan 3 üncüye hamileyim. İki kızım var ve simdikinin cinsiyetini haftaya ögrencez inşallah. Hakkımızda hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?