- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.901
Diğer çocukların nasıldıBebek ince uzun ama..
@selvester
8 haftalikti orda .. simdi 11 haftalik olduk. Bi iki hafta daha gitsin gidecem dr. Gerçi soylemez cinsiyeti ama biz burda bakip tahmin ederiz.Bebek ince uzun ama..
Kizimkini kaybettim oglanin 4 aylik resmi varDiğer çocukların nasıldı
Daha küçükken yok mu.. kiğı kız var evinde.. bir de küçük oğlun olsun inş..Kizimkini kaybettim oglanin 4 aylik resmi var
Daha kuçugu yok canim. Ama belirtilerimden yuzde yuz kiz diyorum artik. Ruyamda kiz goruyorum. Netteki butun testlerde kiz cikiyor.ve ayni kizlarimda oldugu gibi sol kasigimda ..bi dr. Kiz demedigi kalmis.Daha küçükken yok mu.. kiğı kız var evinde.. bir de küçük oğlun olsun inş..
canım belli olmaz ya ....Daha kuçugu yok canim. Ama belirtilerimden yuzde yuz kiz diyorum artik. Ruyamda kiz goruyorum. Netteki butun testlerde kiz cikiyor.ve ayni kizlarimda oldugu gibi sol kasigimda ..bi dr. Kiz demedigi kalmis.
Soldan hem kızı hem oğlu olan yok mu..Daha kuçugu yok canim. Ama belirtilerimden yuzde yuz kiz diyorum artik. Ruyamda kiz goruyorum. Netteki butun testlerde kiz cikiyor.ve ayni kizlarimda oldugu gibi sol kasigimda ..bi dr. Kiz demedigi kalmis.
Tabikide var. Ama herkesin farkli belki benim boyledir. Sagda oglan solda kizSoldan hem kızı hem oğlu olan yok mu..
Benim kızımda soldaydı..bu ortada tahmin edemiyorum..Tabikide var. Ama herkesin farkli belki benim boyledir. Sagda oglan solda kiz
@selvester
8 haftalikti orda .. simdi 11 haftalik olduk. Bi iki hafta daha gitsin gidecem dr. Gerçi soylemez cinsiyeti ama biz burda bakip tahmin ederiz.
Bende oyle tahmin ediyorum.. bide belirtiler baya bi kiz gibi hayirlisi olsun artik :)Sağa yakin cnm kız gibi
Kac haftalik oldun sen?Benim kızımda soldaydı..bu ortada tahmin edemiyorum..
12 hafta 3 gün oldum bugün.. belli haftasonu dayanamaz özele giderim.. haber veririm.. dua et..Kac haftalik oldun sen?
Kac haftalik oldun sen?
Canisi bacak tuylerim baya baya uzadi bunda kizimi yeni sutten kestigim için fazla bi fark yok arada . Ama uçlari cok karardi.ama oglumda hic hatirlamiyorum. Kizimda tuylerde fazla bi fark olmadi.. kiz bide senin cinsiyet coktan belli olmuski..18.haftanın içindeyim cnm,bide şey duydum annenin bacak tüyleri cabuk uzarsa bebek erkek demekmiş.oğlunda nasıldı cnm,bide sol göğüs sağa göre biraz daha büyükse bebek kız demekmiş
Kiz git hele valla çatlayacm artik ve hemen yaz.. inşallah biiznillah dr. saglikli Erkek bebek der. Dualarim seninledir. Rabbim kiz verdigi gibi oğlan .. oğlan verdigi gibide kiz versin. Her ikiside vazgecilmezdir.12 hafta 3 gün oldum bugün.. belli haftasonu dayanamaz özele giderim.. haber veririm.. dua et..
Canisi bacak tuylerim baya baya uzadi bunda kizimi yeni sutten kestigim için fazla bi fark yok arada . Ama uçlari cok karardi.ama oglumda hic hatirlamiyorum. Kizimda tuylerde fazla bi fark olmadi.. kiz bide senin cinsiyet coktan belli olmuski..
Ne sabır varmıs sende ..ben 12. hafta olsam baglasalar durmam.gerci soylemez ama yinede giderim.Kız daha doktora gitmedim:) cuma gideceğim
Ne sabır varmıs sende ..ben 12. hafta olsam baglasalar durmam.gerci soylemez ama yinede giderim.
Ay ben de heyecanlıyım..Kiz git hele valla çatlayacm artik ve hemen yaz.. inşallah biiznillah dr. saglikli Erkek bebek der. Dualarim seninledir. Rabbim kiz verdigi gibi oğlan .. oğlan verdigi gibide kiz versin. Her ikiside vazgecilmezdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?