Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Daha küçükken yok mu.. kiğı kız var evinde.. bir de küçük oğlun olsun inş..
Daha kuçugu yok canim. Ama belirtilerimden yuzde yuz kiz diyorum artik. Ruyamda kiz goruyorum. Netteki butun testlerde kiz cikiyor.ve ayni kizlarimda oldugu gibi sol kasigimda ..bi dr. Kiz demedigi kalmis.

18.haftanın içindeyim cnm,bide şey duydum annenin bacak tüyleri cabuk uzarsa bebek erkek demekmiş.oğlunda nasıldı cnm,bide sol göğüs sağa göre biraz daha büyükse bebek kız demekmiş
Canisi bacak tuylerim baya baya uzadi bunda kizimi yeni sutten kestigim için fazla bi fark yok arada . Ama uçlari cok karardi.ama oglumda hic hatirlamiyorum. Kizimda tuylerde fazla bi fark olmadi.. kiz bide senin cinsiyet coktan belli olmuski..

12 hafta 3 gün oldum bugün.. belli haftasonu dayanamaz özele giderim.. haber veririm.. dua et..
Kiz git hele valla çatlayacm artik ve hemen yaz.. inşallah biiznillah dr. saglikli Erkek bebek der. Dualarim seninledir. Rabbim kiz verdigi gibi oğlan .. oğlan verdigi gibide kiz versin. Her ikiside vazgecilmezdir.

Canisi bacak tuylerim baya baya uzadi bunda kizimi yeni sutten kestigim için fazla bi fark yok arada . Ama uçlari cok karardi.ama oglumda hic hatirlamiyorum. Kizimda tuylerde fazla bi fark olmadi.. kiz bide senin cinsiyet coktan belli olmuski..

Kız daha doktora gitmedim:) cuma gideceğim

Ne sabır varmıs sende ..ben 12. hafta olsam baglasalar durmam.gerci soylemez ama yinede giderim.
Kiz git hele valla çatlayacm artik ve hemen yaz.. inşallah biiznillah dr. saglikli Erkek bebek der. Dualarim seninledir. Rabbim kiz verdigi gibi oğlan .. oğlan verdigi gibide kiz versin. Her ikiside vazgecilmezdir.
Ay ben de heyecanlıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…