Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Nazanisa oiza benziyor canim. Tabiki Dogrusuni Allah bilir. Normalde kese fasulyeye benzeyince oglan derler. Senin kesen fasulyeye benziyor ama bebisin kesenin saginda. Ben kiz diyorum. Diger Arkadaslarda bi yorum yapsin bakalim.
Tabi önce sağlıklı olsun ama be ikinci bebeğim ilki kız ve ben yine kız istiyorum Rabbim sağlıklı evlat versin ama kız olsun kız kız

Hanifecim evirip çevirdim keseden bişi anlamadim. Arkadaslar bi baksin belki daha tecrubelidirler. Ama kuçuk bi tahmin yapim fazla ciddiye alma kız diyorum.
CNM İLK KEZ BİRİ KIZ DEDİ HERKES ERKEK DİYO 2 HAFTA SONRA RANDEVUM VAR GÖSTERİRSE ÖĞRENCEZ İNŞ ÖLE Bİ DURMUŞ Kİ İNSAN MUALLAKTA KALIOR DİMİ ZATEN BACAKLARINI HİÇ AÇMADI HEP FASÜLYE GİBİ YAN DURDU TŞK EDERİZ TEYZESİ. BAKALIM BAŞKA YORUM GELECEK Mİ

Kiz ben keseden hic bisi anlamadim .. kiz demişsem bile sallamışimdir .. dedigin gibi fasulye gibi duruyor. hakkinda hayirlisi insallah.

Tabi önce sağlıklı olsun ama be ikinci bebeğim ilki kız ve ben yine kız istiyorum Rabbim sağlıklı evlat versin ama kız olsun kız kız
Kiz bizde kimisi ard arda ayni cinsiyet olmasin derler... zira çekemezlik anlaşmazlik oluyormuş. Abi abla,abla abi olsun istiyor. Kimiside kizim var oğlum olsun yada oğlum var kizim olsun diyor.

Kızlar ya kafam iyice karıştı baktı baktı kıza benzettim dedi tek kelime buydu,bacağını mi açmıyor anlamadım ki.fotoya bakin yorum alayim cinsiyet konusunda:) 19uncu haftanın içinde olması gerekirken 18 haftanın içinde çıktı bir hafta geri,ölçümlerden de olabilir dedi.

Canim ya bu keseden hic bisi anlamadim. .acaba ultrasyon cihazindanmi .?nasil oluyor 18. Haftada ve dr. Bilmiyor. Farkli bi dr. Mi gitseydin acaba.. senin adina uzuldum ya .. ben yinede erkek diyorum .. ne hikmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…