- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.941
Tabi önce sağlıklı olsun ama be ikinci bebeğim ilki kız ve ben yine kız istiyorum Rabbim sağlıklı evlat versin ama kız olsun kız kızNazanisa oiza benziyor canim. Tabiki Dogrusuni Allah bilir. Normalde kese fasulyeye benzeyince oglan derler. Senin kesen fasulyeye benziyor ama bebisin kesenin saginda. Ben kiz diyorum. Diger Arkadaslarda bi yorum yapsin bakalim.
CNM İLK KEZ BİRİ KIZ DEDİ HERKES ERKEK DİYO 2 HAFTA SONRA RANDEVUM VAR GÖSTERİRSE ÖĞRENCEZ İNŞHanifecim evirip çevirdim keseden bişi anlamadim. Arkadaslar bi baksin belki daha tecrubelidirler. Ama kuçuk bi tahmin yapim fazla ciddiye alma kız diyorum.
Canım doktor bebeğimi erkeğe benzetti ama %60..Oğlana benziyor canim
Oğlandir o zaman canim .. kiz bebekler şupheli oluyor.. erkek yuzde 10 bile dese erkektir.hade hayirli olsunCanım doktor bebeğimi erkeğe benzetti ama %60..
Kiz ben keseden hic bisi anlamadim .. kiz demişsem bile sallamışimdir .. dedigin gibi fasulye gibi duruyor. hakkinda hayirlisi insallah.CNM İLK KEZ BİRİ KIZ DEDİ HERKES ERKEK DİYO 2 HAFTA SONRA RANDEVUM VAR GÖSTERİRSE ÖĞRENCEZ İNŞÖLE Bİ DURMUŞ Kİ İNSAN MUALLAKTA KALIOR DİMİ ZATEN BACAKLARINI HİÇ AÇMADI HEP FASÜLYE GİBİ YAN DURDU TŞK EDERİZ TEYZESİ. BAKALIM BAŞKA YORUM GELECEK Mİ
Ay öyle ni dersin ama ailene söyleme dedi...Oğlandir o zaman canim .. kiz bebekler şupheli oluyor.. erkek yuzde 10 bile dese erkektir.hade hayirli olsun
Kiz bizde kimisi ard arda ayni cinsiyet olmasin derler... zira çekemezlik anlaşmazlik oluyormuş. Abi abla,abla abi olsun istiyor. Kimiside kizim var oğlum olsun yada oğlum var kizim olsun diyor.Tabi önce sağlıklı olsun ama be ikinci bebeğim ilki kız ve ben yine kız istiyorum Rabbim sağlıklı evlat versin ama kız olsun kız kız
Erkektir canim. Allahin izniyleAy öyle ni dersin ama ailene söyleme dedi...
Canım senin çocuklarına hiç boyle yüzdeli tahmin yapmış mıydı..Erkektir canim. Allahin izniyle
Canım doktor da erkeğe benzetti %60..Cnm bi çıkıntı gördüm çıkıntı dik ve erkek gibi bebisin:)
Oğlumda 14. Haftaydi. Bana %50 erkek demisti.. kizimda da 13. Haftaydi kiza benziyor ama erken demisti ikiside tuttu.Canım senin çocuklarına hiç boyle yüzdeli tahmin yapmış mıydı..
Ama %50 zaten yarı ihtimal..Oğlumda 14. Haftaydi. Bana %50 erkek demisti.. kizimda da 13. Haftaydi kiza benziyor ama erken demisti ikiside tuttu.
Slvesyer a kız gibi demişlerOğlumda 14. Haftaydi. Bana %50 erkek demisti.. kizimda da 13. Haftaydi kiza benziyor ama erken demisti ikiside tuttu.
Kim dedi yazdimiki .. ben nie gormedim .. sabahtandir bekliyorumSlvesyer a kız gibi demişler
Ah canım ya dr söylemeden siz görün sayfasına bak..Kim dedi yazdimiki .. ben nie gormedim .. sabahtandir bekliyorum
İlk defa duydum böle bişeyiKiz bizde kimisi ard arda ayni cinsiyet olmasin derler... zira çekemezlik anlaşmazlik oluyormuş. Abi abla,abla abi olsun istiyor. Kimiside kizim var oğlum olsun yada oğlum var kizim olsun diyor.
Canim ya bu keseden hic bisi anlamadim. .acaba ultrasyon cihazindanmi .?nasil oluyor 18. Haftada ve dr. Bilmiyor. Farkli bi dr. Mi gitseydin acaba.. senin adina uzuldum ya .. ben yinede erkek diyorum .. ne hikmetse.Kızlar ya kafam iyice karıştı baktı baktı kıza benzettim dedi tek kelime buydu,bacağını mi açmıyor anlamadım ki.fotoya bakin yorum alayim cinsiyet konusunda:) 19uncu haftanın içinde olması gerekirken 18 haftanın içinde çıktı bir hafta geri,ölçümlerden de olabilir dedi.
Eki Görüntüle 1702620
Senin daha buyuk ihtimal canim... ama rahat ol erkektir. :)Ama %50 zaten yarı ihtimal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?