Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Cnm erken gidince kafan çok karışıyor,net bisey demiyorlar benzetiyorlar sadece buda insani daha çok meraklandiriyor.yoksa bende çok merak ediyorum valla:)
Rabbim önce hayirlsini eli ayaği duzgun evlatlar nasip etsin. Bizimkisi tatli heyecandir. Ama bazende meraktan çatlatacak bi heyecan

oğluşum rahmin solundaydı ve biraz aşağıda duruyordu. bu sefer ki hamileliğimde doktor bebek sağda dedi. oğluma göre bu bebişim biraz daha üstte. hayırlısı bakalım

oğluşum rahmin solundaydı ve biraz aşağıda duruyordu. bu sefer ki hamileliğimde doktor bebek sağda dedi. oğluma göre bu bebişim biraz daha üstte. hayırlısı bakalım
Benim de kızım solda, bu sağdaydı ilk oluşumda.. kızım aşağıda bu yukarda.. bakalım bu belirtiler bir farka işaret mi göreceğiz..

benimkinin tersiymiş. bakalım ne olacak. ama ben bu belirtilere pek güvenmiyorum. hayırlısı Allah gönlümüze göre versin.
İnşallah hayırlısı olsun.. aynı belirtiyi yaşayıp aynı cinsiyette bebek doğuran da var tabi.. bu da erkek mi olsun istiyorsun.. öyle sezdim yazdıklarından

İnşallah hayırlısı olsun.. aynı belirtiyi yaşayıp aynı cinsiyette bebek doğuran da var tabi.. bu da erkek mi olsun istiyorsun.. öyle sezdim yazdıklarından
yok tatlım. ilk hamileliğimde çok uzun süre bulandım kilo verdim o yüzden hep kızım olacağını düşündüm. ama oğlum oldu. yalanım yok kız istiyordum. kendimi çok alıştırmıştım ve oğlum olacağını öğrenince bu duyguya zor alıştım. bu sefer nötrüm. bir daha aynı haksızlığı bebişime yapmak istemiyorum. ama kız olursa çok mutlu olurum Allahın bildiğini kuldan saklayamam. fakat yaklaşık 3 haftadır lekelenmelerim bazen temiz kan gibi bazen koyu kahve lekeler halinde. rahim içi kanama yok diyor doktor ama bir türlü geçmedi aklım cinsiyet konusundan çok bu sorunumda canım.
Allah gönlümüze göre sağlıklı bebişler versin canım.

Amin canım.. benim de kızımda çok lekelenmem oldu kanamam da oldu.. ama ben hamile olduğumu öğrendiğimde kızım olacağını hisettim 12. Haftada öğrendiğimde şaşırmadım..etrafımda rüyamda gördük oğlun olacak diyorlardı.. Ben kız bu diyordum.. dünya tatlısı bir kızım oldu..

hep bu hurafeler yüzünden oldu. bulantı çok olursa kızın olur dediler. e benim de gönlüm kızdan yana olunca kızım olacak sandım.
Allah bağışlasın kızınızı. benimde Allah ömür versin ana sınıfına giden oğlum var. nasipse abi olacak.
annemde hamileliklerinde sürekli lekelenme sorunu yaşamış. iki gün oldu doktordan geleli sorun yok ama yorulma dedi. hem ev işi hem okul (öğretmenim) hem de oğlumun işleri ile gel de yorulma.

Allah kolaylık versin canım.. Ben kızımda hep yattım.. belim de çok ağrıyordu..allahtan bunda yok kızım bakıma muhtaç daha çok küçük.. gurbetteyim yardım edenim yok.. zorlanıyorum.. geçecek inşallah..

Ben kızımda herşeyden tiksindim... mutfağa giremedim.. ben hurafelere inanmadım.. hissettiğim için kimseye inanmadım..

teyzeler burda 13 haftalığız sizce cinsiyeti nedir ? tahmin yapabilcek olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…