- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.141
Kizlar benimkini yorumlar misiniz lutfeeeeeen :) karindan görüntü
plasentayı nasıl anlıyosunuz yaa ben anlamıyorum hıc bos bı yuvarlak bebek solda plasenta nerde. bnde kendımınkıne bakayım ogretınde :)Offem88 Havalianne__ kızlar arkadaşın ultrasonunda bebiş solda plasenta sağda gibi ben tam anlayamadım. Siz de bakar mısınız?
Canım plasentan sağda buda kız olduğunu gösterir.Kizlar benimkini yorumlar misiniz lutfeeeeeen :) karindan görüntü
Canım plasentan sağda buda kız olduğunu gösterir.Kizlar benimkini yorumlar misiniz lutfeeeeeen :) karindan görüntü
Erkek gibi canimBenim görüntümü de yorumlarmısınız
Teşekkür ederim Canım yorumun içinErkek gibi canim
Insallah canim cok sagolArkadaşlar hep erkek demiş ama ben plasentayı sağ altta gibi gördüm canım. Karından ultrason da sağ altta ise kız deniyor. Senin gönlün hangi cinsiyetten yana ise o olur inşallah :)
Canım keseden anlamıyorum ama bio ritm de senin 21 22 23 ağustos kıza yatkın 24 nötr eşinin 22 23 24 kıza yatkın günlerihttp://www.cycletourist.com/biochar...ar=2015&lunar=1&tz=3&save_tz=1&chart=FromForm
Buda bioritm cetvelm Ben baktim ama sizlerdende usg ve bioritme gore yorum bekliyorm bu arada Ulturason karindan
bio ritim nasıl yorumlanıyor canım.Canım keseden anlamıyorum ama bio ritm de senin 21 22 23 ağustos kıza yatkın 24 nötr eşinin 22 23 24 kıza yatkın günleri
Ben de bioritmden pek bişey anlamıorum cnm bana da bakar mısın rica etsem ben 25.10.1988. Eşim 31.01.1989. Sat 7.10.2015 hamilelik 20-22-24 ekimCanım keseden anlamıyorum ama bio ritm de senin 21 22 23 ağustos kıza yatkın 24 nötr eşinin 22 23 24 kıza yatkın günleri
Canım keseden anlamıyorum ama bio ritm de senin 21 22 23 ağustos kıza yatkın 24 nötr eşinin 22 23 24 kıza yatkın günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?