- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.101
Uste geleck sekilde derken yukari dogru tersmi ceviricem kagididoktorun veya hastane adı
üste gelecek şekilde elinde tutarsan ultasonun vajinal ise orda misal sağda gözüken bebiş aslında solda.
karından ultrason ise misal sağda gözüken bebiş gerçekte de sağında demek canım.
En kötüsü umut etmek, umutun sonu hayal kırıklığı olabilir.. zaten %50Anladim canim.zaten ben bu gibi tahminlerin hicbirine inanmam allahin dedigi oluyo sonucta.
Ama insanda merak ediyo tahminlere gore umut ediyoruz
yok canım elinde tutarken yazı kısmı üstte olsun demek istedim yanlış ifade ettim galiba. pardon canımUste geleck sekilde derken yukari dogru tersmi ceviricem kagidi
umarım iddiayı kaybedersin de oğlun olur galiba hayatında kaybetmekten mutlu olduğun tek iddia bu olur.İki hamileligim çok farklı.. Kızım solda bu sağda.. komşumuz erkek bu kesin diyor bak iddaya girdi benimle.. ilk hamileliginden çok farklısın diyor.. dedim abla yok
Ha duz tutucam yani anladim. Oyle bakinca sagda bebek.yok canım elinde tutarken yazı kısmı üstte olsun demek istedim yanlış ifade ettim galiba. pardon canım
ultrasonun vajinadan mı yoksa canımHa duz tutucam yani anladim. Oyle bakinca sagda bebek.
Doktor usg de bakarken sordum ben bebek sagdami soldami diye. Bakti solda dedi
Yok canm 5 +1 de ilk kez bakildi karindan bebegi gordu hic vajinale gerek kalmadiultrasonun vajinadan mı yoksa canım
Bende ayin 15 inde gidecem.. ama ben cinsiyetten gectim. Yuzde yuz kiz diyorum artik. Merakim kalmadi yani.Canım 16. Hafta doktora gidicem haber veririm..
Artik ben de %80 diyorumBende ayin 15 inde gidecem.. ama ben cinsiyetten gectim. Yuzde yuz kiz diyorum artik. Merakim kalmadi yani.
Ben de ona keşke kazansan dedim, bir kişi daha emin k da liste yaptı alacaksın diyeumarım iddiayı kaybedersin de oğlun olur galiba hayatında kaybetmekten mutlu olduğun tek iddia bu olur.
Hayirlisi canim ..Benimde merakım kalmadı hic,kız gibi hissetmeye başladım.
Genital organı görünce inanırız artik..Benimde merakım kalmadı hic,kız gibi hissetmeye başladım.
ya bir şey diyecem, şimdi sen bana ikinci resimde sağda dedin de ben şimdi fark ettim. o sağda gördüğün yolksac, bebek üzerinde minik çizgi olan yerde, yani sanki sola daha yakın değil mi ?Cnm senin bebek bizimle oynuyor:)ilk resimde solda ikinci resimde sağda o yüZden yorum yapmayacağım.sen 11 12 haftalık fotosunu atarsin ilerde o zaman nubuna bakarım.
ultrason karındansa kız, vajnal ise erkek olma ihtimali yüksek canım.Hanımlar benm ultrasonu tekrar baksrmısınız
canım ultrason karındansa erkek, vajinal ise kız bebişin olma ihtimali yüksek. Allah gönlüne göre versin tatlım :)Eki Görüntüle 1707425 Eki Görüntüle 1707427 birde benim miniğime bakarmısınız hanımlar bu 7+4 günlük ultrason görüntüsü
ya bir şey diyecem, şimdi sen bana ikinci resimde sağda dedin de ben şimdi fark ettim. o sağda gördüğün yolksac, bebek üzerinde minik çizgi olan yerde, yani sanki sola daha yakın değil mi ?
Ultrason karından canımultrason karındansa kız, vajnal ise erkek olma ihtimali yüksek canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?