Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Uste geleck sekilde derken yukari dogru tersmi ceviricem kagidi

İki hamileligim çok farklı.. Kızım solda bu sağda.. komşumuz erkek bu kesin diyor bak iddaya girdi benimle.. ilk hamileliginden çok farklısın diyor.. dedim abla yok
umarım iddiayı kaybedersin de oğlun olur galiba hayatında kaybetmekten mutlu olduğun tek iddia bu olur.

Cnm senin bebek bizimle oynuyor:)ilk resimde solda ikinci resimde sağda o yüZden yorum yapmayacağım.sen 11 12 haftalık fotosunu atarsin ilerde o zaman nubuna bakarım.
ya bir şey diyecem, şimdi sen bana ikinci resimde sağda dedin de ben şimdi fark ettim. o sağda gördüğün yolksac, bebek üzerinde minik çizgi olan yerde, yani sanki sola daha yakın değil mi ?

ya bir şey diyecem, şimdi sen bana ikinci resimde sağda dedin de ben şimdi fark ettim. o sağda gördüğün yolksac, bebek üzerinde minik çizgi olan yerde, yani sanki sola daha yakın değil mi ?

Cnm yolk sac olduğunu nerden bildin,doktor + işaretiyle bebegin olduGu yeri işaretlemis.

Kızlar bana bidaha bakin persembe yine gidecem ama usg almadim en sin gittigimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…