- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.181
tşk ederim canım. inşallah bu sefer babanınki tutar :)Anneninki daha önemli Allah gönlündekini verir inşallah
İnşallah Canım benim bioritm erkek kese biraz muallak Dr nin ekranda tam soldaydı sonra ben dedim ki sol erkek oluyo sonra görüntüyü çevirdi sağda gösterdi bebeği komik bişeyler yaptı sonrada görüntü verdi ama rahim yamuk duruyo buraya attım bir kişi kız bir kişi erkek Dedi :))tşk ederim canım. inşallah bu sefer babanınki tutar :)
ya işte insan sabırsızlanıyor, ister istemez, hamile kalabilmek için 1,5 yıl bekledim. yarın doktora gidicem. belki bir tahminde bulunur. en fazla bir ay sonra tahminde bulunur. ama duramıyosun bazen kızıyorum kendime bunlara baktıkça, 1,5 yıl nasıl geçti 1 ay da geçer diye ama tutamıyo insan kendini, :)İnşallah Canım benim bioritm erkek kese biraz muallak Dr nin ekranda tam soldaydı sonra ben dedim ki sol erkek oluyo sonra görüntüyü çevirdi sağda gösterdi bebeği komik bişeyler yaptı sonrada görüntü verdi ama rahim yamuk duruyo buraya attım bir kişi kız bir kişi erkek Dedi :))
tabiki öyle, rabbim hepimizin sağlıkla sıhhatli kucağını almayı nasip etsin, hayırlı evlatlar etsin inşallah, ama insanın da bir kalbinen geçen içine doğan oluyo ister istemez, allah da kalbimi biliyor. dua ediyorum her gün çok istiyorum ben, rabbim bana hayırlı, sağlıklı sıhhatli bir erkek evlat nasip etsin inşallah, bunu da dilemekte bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum canımÇin takvimi bioritm hesaplamaları kese konumu fln fln iyi hoş ama Allahtan başka kimse bilemez,bunlar hep eğlence amaçlı yapılan şeyler her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun bebeklerimiz:)
Tabi ki bunda bir yanlışlık yok canım zaten dua ile istemek her zaman daha hayırlı oluyor,sonuçta asla kız istemem demiyorsun ki sadece gönlünden geçeni diliyorsun bu gayet normal. Ben 3 çocuk istiyorum 2 kız 1 oğlan şuanda cinsiyeti önemli değil ama kız olursa 3,yü bende erkek isterim hayırlı ve sağlıklı olması başta olmak üzere tabi ki. Senin peki belirtilerin nasıl?tabiki öyle, rabbim hepimizin sağlıkla sıhhatli kucağını almayı nasip etsin, hayırlı evlatlar etsin inşallah, ama insanın da bir kalbinen geçen içine doğan oluyo ister istemez, allah da kalbimi biliyor. dua ediyorum her gün çok istiyorum ben, rabbim bana hayırlı, sağlıklı sıhhatli bir erkek evlat nasip etsin inşallah, bunu da dilemekte bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum canım
yani rahat geçiriyorum ben, toplasan şimdiye kadar 5 kere kusmadım bile, mide bulandım iştahsızlığım falan hiç yok, belki de psikolojik bilmiyorum. yani kız hamileleri daha zor geçiriyor diyorlar. sadece halsizliğim var çok, kolumu kıpırdatıcak dermanım kalmıyor akşam eve gittiğimde, gerçi işte de çok yoruluyorum ondan dolayı da olabilir bu halsizlik ,Tabi ki bunda bir yanlışlık yok canım zaten dua ile istemek her zaman daha hayırlı oluyor,sonuçta asla kız istemem demiyorsun ki sadece gönlünden geçeni diliyorsun bu gayet normal. Ben 3 çocuk istiyorum 2 kız 1 oğlan şuanda cinsiyeti önemli değil ama kız olursa 3,yü bende erkek isterim hayırlı ve sağlıklı olması başta olmak üzere tabi ki. Senin peki belirtilerin nasıl?
Anladım canım,bildiğim kadarıyla mide bulantısı az olduğunda erkek olur derler ama kaç kişi tanıyorum erkek ve kızda hamileliği aynı olanlar da var belli olmuyor yani,ben nedense bebeğimin kız olduğundan eminim belki de kızımın kız kardeşi olmasını istediğim içindir ama 6.hissim kız diyor işte:) gönlünden ne geçiyorsa inşallah o olur canım.yani rahat geçiriyorum ben, toplasan şimdiye kadar 5 kere kusmadım bile, mide bulandım iştahsızlığım falan hiç yok, belki de psikolojik bilmiyorum. yani kız hamileleri daha zor geçiriyor diyorlar. sadece halsizliğim var çok, kolumu kıpırdatıcak dermanım kalmıyor akşam eve gittiğimde, gerçi işte de çok yoruluyorum ondan dolayı da olabilir bu halsizlik ,
Canım keseden anlamıyorum ama bio ritm de senin 21 22 23 ağustos kıza yatkın 24 nötr eşinin 22 23 24 kıza yatkın günleri
Canım bu resim 6+ 4 yedi haftamı oluyor birde kese böyle yamuk değildi dümdüz duruyordu o Zaman tam soldaydı onun için kafam karıştı benimBebek sağa yakin gibi o yüzden kız gibi cnm
Bence kıza benziyorKızlaar bi de bizim bebişe bakar misiniz :) 7 hflikEki Görüntüle 1714843
Kız gibi geldi banaUlturasondan anliyorsan benim bebegimede bakarmsn 8+4 :)) Eki Görüntüle 1714744 Eki Görüntüle 1714744 Eki Görüntüle 1714750
Bence kıza benziyor
Rica ederim ama ben öyle çok bilmiyorum bilen birileri de yorumlar inşallah Allah hepimizin gönlündekini versinTeşekkür ederim :)
Erkeğe benzettim ama Allah bilir cnmKızlar bende keseyi anlamıyorum bakabilirmisiniz karından bakıldı Dr bakarken tam soldaydı ekranda sonra sağa sola çekince görüntü ekrandan biraz farlı oldu Eki Görüntüle 1714352
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?