- 30 Kasım 2015
- 341
- 153
- 103
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.121
Erkek gibi cnmKızlar bana bidaha bakin persembe yine gidecem ama usg almadim en sin gittigimde
söylemişti o zaman doktorCnm yolk sac olduğunu nerden bildin,doktor + işaretiyle bebegin olduGu yeri işaretlemis.
evet ultrason karındancanım ultrason karındansa erkek, vajinal ise kız bebişin olma ihtimali yüksek. Allah gönlüne göre versin tatlım :)
Adlarını hatırlayamam ama plasenta yerine göre yapılan tahminler de iki yada üç arkadaş cinsiyetini öğrenince geri dönüş yaptı tutmuştu. Bir de geçen gün bir üyey yüksek ihtimal erkek yazdım. Meğer Cinsiyeti öğrenmiş doktor erkek demiş. Tutanlar var ama yine de allah bilir tabi kiKizlar hani usg resmine göre tahmin yapiyosunuz ya. Cinsiyetini ogrenipte tutan varmi yada tutmayan??
Canim plasenta yerine gore tahmin nasil oluyor hic duymamistimda. Kac haftalikken oluyorAdlarını hatırlayamam ama plasenta yerine göre yapılan tahminler de iki yada üç arkadaş cinsiyetini öğrenince geri dönüş yaptı tutmuştu. Bir de geçen gün bir üyey yüksek ihtimal erkek yazdım. Meğer Cinsiyeti öğrenmiş doktor erkek demiş. Tutanlar var ama yine de allah bilir tabi ki
Canim plasenta yerine gore tahmin nasil oluyor hic duymamistimda. Kac haftalikken oluyor
6 veya 7 haftayı doldurulduğunda çekilen ultrasonlara bakılarak anlaşılıyor canım. Tutma ihtimali yüksekmiş. Yabancı sitelerden de okudumCanim plasenta yerine gore tahmin nasil oluyor hic duymamistimda. Kac haftalikken oluyor
Pikolata ne dersin bu plasenta teorisini gözün tuttu muAdlarını hatırlayamam ama plasenta yerine göre yapılan tahminler de iki yada üç arkadaş cinsiyetini öğrenince geri dönüş yaptı tutmuştu. Bir de geçen gün bir üyey yüksek ihtimal erkek yazdım. Meğer Cinsiyeti öğrenmiş doktor erkek demiş. Tutanlar var ama yine de allah bilir tabi ki
bilemiyorum ki canım. bugün arkadaşım doktora gitti 10+6. haftada.rus takvimi , çin takvimi falan hep kızgösteriyordu. fakat doktoru erkek olma ihtimali yüksek demiş. ondan 6 veya 7 hafta ultrasonunu istedim. ultrason görüntüleri karındanmış. hem bebek hem de plasenta solda, plasenta tamamen sol altı kaplamış. arkadaşımda da görünce tutma ihtimali yüksek diye düşündüm. hayırlısı canım. Allah herkese gönlündekini versin tatlım.Pikolata ne dersin bu plasenta teorisini gözün tuttu mu
Yalnız bazı doktorlar çok erken tahmin yapıyo. Hiç bana rastlamaz öylesibilemiyorum ki canım. bugün arkadaşım doktora gitti 10+6. haftada.rus takvimi , çin takvimi falan hep kızgösteriyordu. fakat doktoru erkek olma ihtimali yüksek demiş. ondan 6 veya 7 hafta ultrasonunu istedim. ultrason görüntüleri karındanmış. hem bebek hem de plasenta solda, plasenta tamamen sol altı kaplamış. arkadaşımda da görünce tutma ihtimali yüksek diye düşündüm. hayırlısı canım. Allah herkese gönlündekini versin tatlım.
Cok sagol canimErkek gibi cnm
Bend tutmadi kiz denmişti gerci doktor da ilk kiz dedi sonra erkek dediKizlar hani usg resmine göre tahmin yapiyosunuz ya. Cinsiyetini ogrenipte tutan varmi yada tutmayan??
ay inşallah erkek tir. çok istiyorum bir oğlum olsun rabbim kalbimi biliyor. tabiki sağlıklı sıhhatli olsun diyorum ama yinede içime hep erkek doğuyo, rüyalarıma giriyor hep bir oğlan çocuğu emziriyorumcanım ultrason karındansa erkek, vajinal ise kız bebişin olma ihtimali yüksek. Allah gönlüne göre versin tatlım :)
Allah gönlüne göre versin tatlımay inşallah erkek tir. çok istiyorum bir oğlum olsun rabbim kalbimi biliyor. tabiki sağlıklı sıhhatli olsun diyorum ama yinede içime hep erkek doğuyo, rüyalarıma giriyor hep bir oğlan çocuğu emziriyorum
mrb canım ben ilk önce ulrason görüntülerini büyük sandım. o yüzden plasenta yönü yorumu yapmadım ama ikinci foto 7+3 günlükmüş. orda plasenta sağ altta görünüyor şayet ultrason karındansa kız, vajinal ise erkek olma ihtimali yüksek canım. allah gönlüne göre versin canım.Kızlar bana bidaha bakin persembe yine gidecem ama usg almadim en sin gittigimde Eki Görüntüle 1711090 Eki Görüntüle 1711088 Eki Görüntüle 1711088 Eki Görüntüle 1711089 Eki Görüntüle 1711090 Eki Görüntüle 1711089
Ben erkek gibi demişim sizeBend tutmadi kiz denmişti gerci doktor da ilk kiz dedi sonra erkek dedi
Erkek canim soldadir bebisin :)Kizlar benimkini yorumlar misiniz lutfeeeeeen :) karindan görüntü
7+3 de karından canim ilk olan usg 5 haftalık olan vajinal insallah dedigin gibidir canim yaamrb canım ben ilk önce ulrason görüntülerini büyük sandım. o yüzden plasenta yönü yorumu yapmadım ama ikinci foto 7+3 günlükmüş. orda plasenta sağ altta görünüyor şayet ultrason karındansa kız, vajinal ise erkek olma ihtimali yüksek canım. allah gönlüne göre versin canım.
Arkadaşlar hep erkek demiş ama ben plasentayı sağ altta gibi gördüm canım. Karından ultrason da sağ altta ise kız deniyor. Senin gönlün hangi cinsiyetten yana ise o olur inşallah :)7+3 de karından canim ilk olan usg 5 haftalık olan vajinal insallah dedigin gibidir canim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?