Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kizlar hani usg resmine göre tahmin yapiyosunuz ya. Cinsiyetini ogrenipte tutan varmi yada tutmayan??
Adlarını hatırlayamam ama plasenta yerine göre yapılan tahminler de iki yada üç arkadaş cinsiyetini öğrenince geri dönüş yaptı tutmuştu. Bir de geçen gün bir üyey yüksek ihtimal erkek yazdım. Meğer Cinsiyeti öğrenmiş doktor erkek demiş. Tutanlar var ama yine de allah bilir tabi ki

Canim plasenta yerine gore tahmin nasil oluyor hic duymamistimda. Kac haftalikken oluyor

Canim plasenta yerine gore tahmin nasil oluyor hic duymamistimda. Kac haftalikken oluyor
6 veya 7 haftayı doldurulduğunda çekilen ultrasonlara bakılarak anlaşılıyor canım. Tutma ihtimali yüksekmiş. Yabancı sitelerden de okudum

Pikolata ne dersin bu plasenta teorisini gözün tuttu mu

Pikolata ne dersin bu plasenta teorisini gözün tuttu mu
bilemiyorum ki canım. bugün arkadaşım doktora gitti 10+6. haftada.rus takvimi , çin takvimi falan hep kızgösteriyordu. fakat doktoru erkek olma ihtimali yüksek demiş. ondan 6 veya 7 hafta ultrasonunu istedim. ultrason görüntüleri karındanmış. hem bebek hem de plasenta solda, plasenta tamamen sol altı kaplamış. arkadaşımda da görünce tutma ihtimali yüksek diye düşündüm. hayırlısı canım. Allah herkese gönlündekini versin tatlım.

Yalnız bazı doktorlar çok erken tahmin yapıyo. Hiç bana rastlamaz öylesi

canım ultrason karındansa erkek, vajinal ise kız bebişin olma ihtimali yüksek. Allah gönlüne göre versin tatlım :)
ay inşallah erkek tir. çok istiyorum bir oğlum olsun rabbim kalbimi biliyor. tabiki sağlıklı sıhhatli olsun diyorum ama yinede içime hep erkek doğuyo, rüyalarıma giriyor hep bir oğlan çocuğu emziriyorum

mrb canım ben ilk önce ulrason görüntülerini büyük sandım. o yüzden plasenta yönü yorumu yapmadım ama ikinci foto 7+3 günlükmüş. orda plasenta sağ altta görünüyor şayet ultrason karındansa kız, vajinal ise erkek olma ihtimali yüksek canım. allah gönlüne göre versin canım.

Kizlar benimkini yorumlar misiniz lutfeeeeeen :) karindan görüntü

Eklentiler

• 20151207_123040_HDR.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 288
7+3 de karından canim ilk olan usg 5 haftalık olan vajinal insallah dedigin gibidir canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…