- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.201
Kızlaar bi de bizim bebişe bakar misiniz :) 7 hflikEki Görüntüle 1714843
Ulturasondan anliyorsan benim bebegimede bakarmsn 8+4 :)) Eki Görüntüle 1714744 Eki Görüntüle 1714744 Eki Görüntüle 1714750
Ay inşallah Canım hayırlısıyla erkek olursa sevinirim bir kızım var çünkü teşekkür ederim yorumun için :))Erkeğe benzettim ama Allah bilir cnm
Kız gibi geldi bana
Bebek sağa meyilli cnm o yüzden kız gibi
teşekkür ederim. çok karışıkmış kendi kendime yorumlamaya çalışacağım. başaramazsam senden yardım isterim canımKırmızı çizgi duygusal faz yani kız dönemi mavi ise fiziksel erkek dönemi tabloda ortadan geçen çizginin üzerinde yada altında olmasına göre yorumlanıyor erkek çocuk için mavi çizginin yatay çizginin üstünde kırmızı çizgininde yatay çizginin altında olması gerekiyor. Erkek: mavi pozitif , kırmızı negatif Kız : kırmızı pozitif, mavi negatif kıza yatkın: kırmızı ve mavi negatif erkeğe yatkın : kırmızı ve mavi pozitif. Nötr: çizgiler kesişiyorsa Pozitif yatay çizginin üstü negatif yatay çizginin altı
Tamam canımteşekkür ederim. çok karışıkmış kendi kendime yorumlamaya çalışacağım. başaramazsam senden yardım isterim canım
ultrason karından ise erkek, vajinal ise kız olma ihtimali yüksek canım allah gönlüne göre versin :)Kızlar bende keseyi anlamıyorum bakabilirmisiniz karından bakıldı Dr bakarken tam soldaydı ekranda sonra sağa sola çekince görüntü ekrandan biraz farlı oldu Eki Görüntüle 1714352
Âmin Canım Allah hepimizin gönlündekini versin inşallah ultrason karından yapıldıultrason karından ise erkek, vajinal ise kız olma ihtimali yüksek canım allah gönlüne göre versin :)
Arkadaslar benim minnak a da bakın 7 haftalık ultrason
Sanki kiz gibi cinam
Benimkine de bakarmısınız...yan yüklendi..Eki Görüntüle 1715612
Arkadaslar Bi kaç gundur ayak ve bacaklarimda romatizma gibi agrilar oluyor..sizde oluyormu.. özellikle haziran Anne adaylari ??
Canım doğum tarihi ve ilişki günü nü at bakalımArkadaşlar bioritm cinsiyet tahminime bakabilecek olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?