- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.221
Yok gecmedi ya hergece oluyor artik..gunduz de oluyor ama gece gibi deil.Bende bugun oldu biraz is yaptim onandan mi acaba diyorum ama bakalim devam edecekmi senin gectimi canim
Canım haftaya çarşamba gideceğim inşallah.. sen gittin mi mine var ne yokMckenzie sesin çikmiyor dr. Gitmedinmi.?
bebeişler büyüdükçe sorunlar artıyor tatlım. ben de çabuk yorulur oldum. sanki dağları devirmişim gibi geliyor. Allah bugünümüzü aratmasın canım.Arkadaslar Bi kaç gundur ayak ve bacaklarimda romatizma gibi agrilar oluyor..sizde oluyormu.. özellikle haziran Anne adaylari ??
Bende bugun gidecem canim.. dua et.Canım haftaya çarşamba gideceğim inşallah.. sen gittin mi mine var ne yok
Ay hadi hayırlısı kaç haftalık oldun.. ben artık kız hissetmeye başladımBende bugun gidecem canim.. dua et.
Amin canim.. daha yolun basindayiz ve yoruluyoruz... agrilar kraplar vs vsbebeişler büyüdükçe sorunlar artıyor tatlım. ben de çabuk yorulur oldum. sanki dağları devirmişim gibi geliyor. Allah bugünümüzü aratmasın canım.
13+5 ama yuzde yuz kiz diyecek biliyorum.. yada belli del diyecek..Ay hadi hayırlısı kaç haftalık oldun.. ben artık kız hissetmeye başladım
Ama daha erken canım ya bana o tarihte erkek gibi dedi sonra başka doktor kız dedi13+5 ama yuzde yuz kiz diyecek biliyorum.. yada belli del diyecek..
Evet erken canim.. belliyse kiz der. Deilse bidahaki sefere der. Hayirlisi. Seninkine ben hala erkek diyorum ne hikmetseAma daha erken canım ya bana o tarihte erkek gibi dedi sonra başka doktor kız dedi
Benimkine mi inşallah yaEvet erken canim.. belliyse kiz der. Deilse bidahaki sefere der. Hayirlisi. Seninkine ben hala erkek diyorum ne hikmetse
Hadi güzel haberlerle inşallahEvet erken canim.. belliyse kiz der. Deilse bidahaki sefere der. Hayirlisi. Seninkine ben hala erkek diyorum ne hikmetse
Evet canim insallah.. kiz bide iki gundur sanki teprendigini hissediyorum..seninki teprendindimi?Benimkine mi inşallah ya
Iki gu once farkettim. Yanilmisimdir dedim dun gece daha iyi hissettim. Ilkez bu haftalarda hissettim.Evet canim insallah.. kiz bide iki gundur sanki teprendigini hissediyorum..seninki teprendindimi?
Ben bir kere birşey hisettim ama galiba bebek değildi.. bir de ben yeni ameliyatlıyım karnım hala yarı uyuşuk.. gelince muhakkak haber ver bir de erkekmişEvet canim insallah.. kiz bide iki gundur sanki teprendigini hissediyorum..seninki teprendindimi?
O zaman belki erkektirIki gu once farkettim. Yanilmisimdir dedim dun gece daha iyi hissettim. Ilkez bu haftalarda hissettim.
O zaman belki erkektir[/QUOTE haber veririm canim. Ama zerre kadar erkek gecmiyor içimden. Gordugum ruyalardan. Bakindigim ve denedigim butun testlerden. Birilerinin dogrudan kizin olacak demelerinden. Ve butun hamileliklerimin tecrubesine dayanarak .kiz diyorum. Ha tabi Allah ne yazmizsa baş göz üstune. Ama merakimda bitti sanki.
Hayırlı haberlerle dön inşallah canım. Bizi haberdar et. Allah gönlüne göre versin.Bende bugun gidecem canim.. dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?