- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.241
Allah razi olsun canim Rabbim hepimizin gönlundekini hakkimizda hayrli etsin inşallah.:)Hayırlı haberlerle dön inşallah canım. Bizi haberdar et. Allah gönlüne göre versin.
Benim de bioritm bakabilir misiniz?
benim 09.11.1982
eşim 07.08.1986
sat 04.10.2015
son ilişki tarih 16.10.2015
teşekkürler
Kiz tutmuyor genelde.. ben diger cocuklarimda denedim tutmadi.kim bioritm bakabilir? yardım lütfen
Gerci benim baktigim biyoljik tiKiz tutmuyor genelde.. ben diger cocuklarimda denedim tutmadi.
Kiz tutmuyor genelde.. ben diger cocuklarimda denedim tutmadi.
Cinsiyet belli deilmiş canim 15 20 gun sonra dedi.İnsanlar nerden anlıyor kız diyor...
Canım normal yani sonuçta çok küçük olsa olsa tahmin yaparlar..Cinsiyet belli deilmiş canim 15 20 gun sonra dedi.
Yarin sabah ameliyat yapacaz dedi . Rahim ağzina dikiş atacak.. doğuma hazir bir bayanin bile bukadar rahim ağzi açik deil dedi. Düşuk yapman an meselesi diyor..Canım normal yani sonuçta çok küçük olsa olsa tahmin yaparlar..
erkek gibi canim :)Kesedeki konumuna göre bi el atın kızlar bana
Hadi ya inşallah benim kızım war deisik olsun istiorum yaaaE
erkek gibi canim :)
Benim de bioritm bakabilir misiniz?
benim 09.11.1982
eşim 07.08.1986
sat 04.10.2015
son ilişki tarih 16.10.2015
teşekkürler
Benimde bioritme bakarmisjn kızlar
ben 29.10.1989
eşim 05.04.1982
sat 14 10 2015
ilişki tek oldu ztn o da 28.10.2015
Geçmiş olsun canımYarin sabah ameliyat yapacaz dedi . Rahim ağzina dikiş atacak.. doğuma hazir bir bayanin bile bukadar rahim ağzi açik deil dedi. Düşuk yapman an meselesi diyor..
Ultrason karından mı vajinal mi canımHadi ya inşallah benim kızım war deisik olsun istiorum yaaa
Öğretmenim ya canım. Öğlenciyim. Okuldaydım eve yeni geldim. Sen nasıl oldun başağrın bulantın geçti miGeçmiş olsun canım
Öğretmenim ya canım. Öğlenciyim. Okuldaydım eve yeni geldim. Sen nasıl oldun başağrın bulantın geçti mi
Karnimdan canimUltrason karından mı vajinal mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?