- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.261
Ooo iyimissizinkide 2016ekime kdr erkek dönemi
kız dönemine denk geliyor. 2018 ağustosa kadar kız
Hiç sotma canım diğer günler benimde akşam 7 ye kadar dersim var. Allah kolaylık versin. Hamile iken çalışmak gerçekten zor.bulantım şimdilik geçti ama başağrım akşama doğru çıkıyo. gözlerime çöküyo resmen. Allah yardımcın olsun. ben daha işteyim eve gidişim 7yi geçer
Kesedeki konumuna göre bi el atın kızlar bana
Erkek gibi canim :)Eki Görüntüle 1718865 Bende tahmin alabilir miyim
Kiza benziyo canimçok teşekkür ederim...ama kesede ki konuma göre erkek dediler
Usg karındansa kız, vajinal ise erkek olma ihtimali yüksek canım. Allah gönlüne göre versin.çok teşekkür ederim...ama kesede ki konuma göre erkek dediler
Usg karındansa kız, vajinal ise erkek olma ihtimali yüksek canım. Allah gönlüne göre versin.
Kiza benziyo canim
Cnm yoğunluk iki taraflı hem sağ üstte hem sol altta. Yani ikilemde kaldım ama sol altın yoğunluğu daha fazla yani erkek olabilir belki.
çok teşekkür ederim...ama kesede ki konuma göre erkek dediler
Saol tatlim 6 ocakta ogrenir öğrenmez yazıcam. Burda yapılan yorumla sonuç tutuomu genel olarakCnm yoğunluk iki taraflı hem sağ üstte hem sol altta. Yani ikilemde kaldım ama sol altın yoğunluğu daha fazla yani erkek olabilir belki.
Bu arada 2016 anneleri grubuna gelsene canım sendeCnm yoğunluk iki taraflı hem sağ üstte hem sol altta. Yani ikilemde kaldım ama sol altın yoğunluğu daha fazla yani erkek olabilir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?