Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Bu usg resimleri karından mı

evet karından...doktor karnımın solundan bakıyor usg göre yine solda kese yani benim durum karışık gibi...cin takvimi kız ay takvimi kız biortm kız kendi hissim kız rüyalarım kız...ogluma hamileyken hissetmiştim dogru çıktı cin takvimi ay takvimi biortm hep erkek...

canım 11. haftandasın .ben de 11 .hafta da gıdıcem tekrar kontrole .cinsiyeti soyluyor mu dr ,belli olur mu o zaman

canım 11. haftandasın .ben de 11 .hafta da gıdıcem tekrar kontrole .cinsiyeti soyluyor mu dr ,belli olur mu o zaman

selam cnm doktor ikili test de eger görürse söyler yani genellikle erkek bebekleri daha erken gösterir kız bebekleri daha gec...ben doktora 12+1 olunca gidecegim çok heycanlıyım

selam cnm doktor ikili test de eger görürse söyler yani genellikle erkek bebekleri daha erken gösterir kız bebekleri daha gec...ben doktora 12+1 olunca gidecegim çok heycanlıyım

ben de aslında 12 yı doldurunca gideyıişm diyorum .cinsiyetı 16 .haftada soyluyorlaR GENELDE .12 DE GÖRENLER VAR .insan çok heyecanlı oluyor .senın az kalmış . kesede neredeydı bebegin ve kaçıncı hatfa nın usg sı .

bebek kesenin solunda duruyor ekte gönderiyorum usg...ben ay takvimine ve biortm çok inanıyorum dogru çıkıyor. cogu kişide denedim çıktı...kese ve plasenta konumu ne kadar dogru çıkıyor hic fikrim yok ama bunlar eglence amaclı insan çok merak ediyor heycanlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…