- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.301
Allah Razi olsun canim .gecmiş olsun
Erkek gibi.Kızlar bu usg de cinsiyeti nedir?
Sağ salim kucağına al inşallah bakanın var niAllah Razi olsun canim. Uyuttular ve rahim agzindan dikis yaptilar.
Allah razi olsun canim.insallahgeçmiş olsun canım. kendini fazla yormamaya çalış.
Annemdeyim sagolsun cok ilgileniyor ..Sağ salim kucağına al inşallah bakanın var ni
Canm plasentan solda yani erkek olabilir
Bu usg resimleri karından mıpikolata78@ arkadaşımız kız tahmin etmişti...bu sayfada benim usg icin 2 kişi kız 2 kişi de erkek diye tahmin ettiler...yani bu durumda ortaya karışık bir şey olacak
mrb kızlar 5 6 haftalık usg resmi olmuyor mu bu tahminlerde acaba ? bi daha 11 12 hafatALIK olunca gidecegim
Bu usg resimleri karından mı
canım nasıl gonderiliyor .biemiyorum ama kesede sola yapısık bebek 3 mm çok kuçukmuş.kese yı sorduk kese sola yakın dedi.ama zamanla ortaya gelecek dedi.Olur cnm yolla sen
canım 11. haftandasın .ben de 11 .hafta da gıdıcem tekrar kontrole .cinsiyeti soyluyor mu dr ,belli olur mu o zamanevet karından...doktor karnımın solundan bakıyor usg göre yine solda kese yani benim durum karışık gibi...cin takvimi kız ay takvimi kız biortm kız kendi hissim kız rüyalarım kız...ogluma hamileyken hissetmiştim dogru çıktı cin takvimi ay takvimi biortm hep erkek...
canım 11. haftandasın .ben de 11 .hafta da gıdıcem tekrar kontrole .cinsiyeti soyluyor mu dr ,belli olur mu o zaman
selam cnm doktor ikili test de eger görürse söyler yani genellikle erkek bebekleri daha erken gösterir kız bebekleri daha gec...ben doktora 12+1 olunca gidecegim çok heycanlıyım
ben de aslında 12 yı doldurunca gideyıişm diyorum .cinsiyetı 16 .haftada soyluyorlaR GENELDE .12 DE GÖRENLER VAR .insan çok heyecanlı oluyor .senın az kalmış . kesede neredeydı bebegin ve kaçıncı hatfa nın usg sı .
Soylemez ben 13+5 idim soylemedicanım 11. haftandasın .ben de 11 .hafta da gıdıcem tekrar kontrole .cinsiyeti soyluyor mu dr ,belli olur mu o zaman
Erkege benziyor
Erkege benziyor
Soylemez ben 13+5 idim soylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?