- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.321
canım nasıl gonderiliyor .biemiyorum ama kesede sola yapısık bebek 3 mm çok kuçukmuş.kese yı sorduk kese sola yakın dedi.ama zamanla ortaya gelecek dedi.
Bebeğim kız mış canım..Annemdeyim sagolsun cok ilgileniyor ..
Bir kızım daha olacak canım..Kesenin soluna yakınsa erkek olabilir cnm.
Plasenta konumunun yüzde 97 tuttuğu söyleniyorben de aslında 12 yı doldurunca gideyıişm diyorum .cinsiyetı 16 .haftada soyluyorlaR GENELDE .12 DE GÖRENLER VAR .insan çok heyecanlı oluyor .senın az kalmış . kesede neredeydı bebegin ve kaçıncı hatfa nın usg sı .
Bebek büyüsüköe kese içinde gezer canım. O yüzden bebeğin kesedeki konumu yerinw plasenta yönüne göre tahmin yapılıyor. Ama 6 ya da 7 haftalık usg fotosu lazım12 haftalık görüntüsünde de sağa doğru kese
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı naaip etsin. Bugün mü doktora gittin?Bir kızım daha olacak canım..
aaa Gercektenmi ne diyim canim hayirlisini mevlam bilir.Bebeğim kız mış canım..
9 haftalik at daha net olur.Ben size 9 haftalık yada 6 haftalık bi usgsini yüklesem bakarmisınız?
Evet canım...Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı naaip etsin. Bugün mü doktora gittin?
Attım canım bi bakarmısın9 haftalik at daha net olur.
İki kız kardeş samimi olur canım. Allah sağlık versin de o günleri de gör inşallah :)Evet canım...
İnşallah canimİki kız kardeş samimi olur canım. Allah sağlık versin de o günleri de gör inşallah :)
Allah bağışlasın ne güzel bende kız çok istiyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinİnşallah canim
Seninkin cinsiyeti ne caninAllah bağışlasın ne güzel bende kız çok istiyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin
Bize dr 12 haftalikken kıza benzettim dedi sonra 16 haftalikken başka bi dra gittik o da kız bu dedi evelsi gün drum erkek bebek dedi bende ne düşüncem bilemiyorum şuanSeninkin cinsiyeti ne canin
Ben de 16+0 da gittim kız dedi kesinBize dr 12 haftalikken kıza benzettim dedi sonra 16 haftalikken başka bi dra gittik o da kız bu dedi evelsi gün drum erkek bebek dedi bende ne düşüncem bilemiyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?