- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.341
Cok hafif sola kaymis. Normalde oglana benziyor. Ama cok az kaymis yanilma payida var canim.Eki Görüntüle 1722940
Bu 9 haftalık usgsi, dr bi öyle bi böyle söyleyince çok kafamız karıştı ne düşüncem bilemedim kız dediği için isim bile düşünmüştük elbise bile aldık :/
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim. Kaldi benim cinsiyet.Ben de 16+0 da gittim kız dedi kesin
Bence bu kişiye göre değişiyor.. iki kızım da solda ydıCok hafif sola kaymis. Normalde oglana benziyor. Ama cok az kaymis yanilma payida var canim.
Bildigim bitek şey var .. zaten ya kiz ya oğlan.. burdaki teoride %100 deil. Ya tutar ya tutmaz.son kizimda çin takvimi biyolji erkek çikti. Yani hem anne hem babanin erkek donemindeydi ama tutmadi kizim oldu.Bence bu kişiye göre değişiyor.. iki kızım da solda ydı
Bence ikinci çocuğu olanlar bu tahmini tutturur, iki kızımda soldaydıBildigim bitek şey var .. zaten ya kiz ya oğlan.. burdaki teoride %100 deil. Ya tutar ya tutmaz.son kizimda çin takvimi biyolji erkek çikti. Yani hem anne hem babanin erkek donemindeydi ama tutmadi kizim oldu.
Ya iki dr kız dedi sonra drum erkek deyince çok şaşkınlık yaşadımCok hafif sola kaymis. Normalde oglana benziyor. Ama cok az kaymis yanilma payida var canim.
benimde biyolojik takvime göre kızım olmalıydı ama oğlum oldu. bu tahmin işi hep eğlence amaçlı :) en doğrusunu usg den doktor biliyor tabi ki.Bildigim bitek şey var .. zaten ya kiz ya oğlan.. burdaki teoride %100 deil. Ya tutar ya tutmaz.son kizimda çin takvimi biyolji erkek çikti. Yani hem anne hem babanin erkek donemindeydi ama tutmadi kizim oldu.
en güzeli 20 hafta bitiminde ayrıntılı usg ye girdiğinde cinsiyeti öğrenmen. 16 hafta bitiminde ne demişlerdi sana kız mı erkek mi? 16 haftada cinsiyet iyice ortaya çıkar diye biliriz.Ve 16. Haftada kız dedi drun 1i yani şaşkınlık üst safhada oldu ya
16. Haftada kız dediler canım :/en güzeli 20 hafta bitiminde ayrıntılı usg ye girdiğinde cinsiyeti öğrenmen. 16 hafta bitiminde ne demişlerdi sana kız mı erkek mi? 16 haftada cinsiyet iyice ortaya çıkar diye biliriz.
Çok ilginç,normalde 16. Hafta kesindir, demek ki net görememişler genital organını, kaçıncı haftada erkek dedi16. Haftada kız dediler canım :/
Bir kızım daha olacak canım..
Evet canım, bence 12. Haftada bile görmüştü sadece söylemek istemediNet öğrendin mi cnm,kesin kız mi dedi.
Oglana benziyor canim.Iyi geceler kizlar. Bana da bi yorumda bulunma sansiniz varmi acaba. 8haftalik goruntumz bu
En son söylenen kız ise bebişin kızdır canım. 16. Hafta tahminlerinde yanılma payı az diye biliyorum.16. Haftada kız dediler canım :/
Şöyle ki 12. Ve 16 haftada ayrı ayri drlar kız dedi 17+1 de kıza benzettim diyen doktor erkek dediEn son söylenen kız ise bebişin kızdır canım. 16. Hafta tahminlerinde yanılma payı az diye biliyorum.
Allah allah o da garipmiş canım. sen en iyisi 20 hafta dolunca ayrıntılı usg de cinsiyetini sor. o en doğrusudur.Şöyle ki 12. Ve 16 haftada ayrı ayri drlar kız dedi 17+1 de kıza benzettim diyen doktor erkek dedi
ay takvimi ve bıortm nasıl oluyor canımbebek kesenin solunda duruyor ekte gönderiyorum usg...ben ay takvimine ve biortm çok inanıyorum dogru çıkıyor. cogu kişide denedim çıktı...kese ve plasenta konumu ne kadar dogru çıkıyor hic fikrim yok ama bunlar eglence amaclı insan çok merak ediyor heycanlanıyor
Kizlarda yanilma payi cok ama erkek dedimi kesindir. Kizlar 20. Haftaya kadar dr. Yanilabiliyor canim.Şöyle ki 12. Ve 16 haftada ayrı ayri drlar kız dedi 17+1 de kıza benzettim diyen doktor erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?