- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.361
Artık 25. Haftayı bekliyorum ya net olması için çünkü bu son durumda çok garip oldum kendimi kıza hazırlamıştım tuhaf oldu yaniAllah allah o da garipmiş canım. sen en iyisi 20 hafta dolunca ayrıntılı usg de cinsiyetini sor. o en doğrusudur.
Tesekkur ederim benimde gonlumden oglan geciyo ama hayirlisi artik :)Oglana benziyor canim.
Yaaa ben artık inanmıyorum ve belirsiz die düşünüyorum yaKizlarda yanilma payi cok ama erkek dedimi kesindir. Kizlar 20. Haftaya kadar dr. Yanilabiliyor canim.
Aynen.. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim.Tesekkur ederim benimde gonlumden oglan geciyo ama hayirlisi artik :)
Kızlar ay takvimi dediğiniz Çin takvimi mi?
17/09/1983 7 kasım yumurtlama günümay takvimi cin takvimi degil yani yumurtlama gününe göre kız mı yoksa erkek burcunda kaldıgına bakılıyor.
dogum tarih ve yumurtlama günü verirsen bakabilirim.
17/09/1983 7 kasım yumurtlama günüm
Benim de eşiminde bioritmi erkek ve erkeğe yatkın ama kızımda ikimizde kız dönemindeymişiz
Kızım var oğlum yok canım şuanki hamileliğim erkek ve erkeğe yatkın dönemlerdey di kızımın yumurtlama dönemi 15 eylüldü 2010 bu hamileliğim 7 ve 8 kasım 2015 iki gün de ilişki oldu yumurta takibiyleoglunda yumurtlama gününü hatırlıyor musun?
Kızım var oğlum yok canım şuanki hamileliğim erkek ve erkeğe yatkın dönemlerdey di kızımın yumurtlama dönemi 15 eylüldü 2010 bu hamileliğim 7 ve 8 kasım 2015 iki gün de ilişki oldu yumurta takibiyle
Kızımda bioritm Çin takvimi ve yumurtlama öncesi ilişki hepsi tuttu bu hamileliğimdede bioritm erkek ve erkeğe yatkın, Çin takvimi erkek, yumurtlama olduktan sonra ilişki ve sağ yumurtamdan hamile kaldım dikkat ettim yani artık hayırlısı kese sol tarafta ocak 13 de belli olucakKızım var oğlum yok canım şuanki hamileliğim erkek ve erkeğe yatkın dönemlerdey di kızımın yumurtlama dönemi 15 eylüldü 2010 bu hamileliğim 7 ve 8 kasım 2015 iki gün de ilişki oldu yumurta takibiyle
Demekki kızımda tutmamış canım15. eylüle baktıgımda yay burcundaymış yani erkek çıkıyor
Demekki kızımda tutmamış canım
Bence tutmuştur benim kızım 13 eylül de kazayla oldu eşim bişey olmaz iki gün var Dedi ama hamile kaldım ve kızım olduoglumda önce ve sonra degil tam yumurtlama gününde oldu...şimdi ise iki günde bir ilişki ve yumutlamaya 2.5 gün kala bıraktık...kız teorisi tuttu mu bilemiyoruz
yumurtlama gününden eminsen istisna olabilirsin sen...etrafımda ki hepsinde tuttu bu ay takvimi
Eminim Canım çok düzenli her ay Zaman'ında çatlıyor yumurtam zaten yumurtlama Zaman'ı cinsiyette en çok tutan metotyumurtlama gününden eminsen istisna olabilirsin sen...etrafımda ki hepsinde tuttu bu ay takvimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?