Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

ben ilk cocuguma bioritm baktım ben kız günlerinde eşim erkege yatkın günlerdeydi ve oglumuz oldu yani bu durumda baba etkilemiş oldu.
Şimdi ise ben erkek günlerinde eşim kıza yatkın günlerinde sonucu bilmiyoruz ama ilk cocugumuza göre bakarsak baba mı yine cinsiyeti etkileyecek?

15. eylüle baktıgımda yay burcundaymış yani erkek çıkıyor

Kızımda bioritm Çin takvimi ve yumurtlama öncesi ilişki hepsi tuttu bu hamileliğimdede bioritm erkek ve erkeğe yatkın, Çin takvimi erkek, yumurtlama olduktan sonra ilişki ve sağ yumurtamdan hamile kaldım dikkat ettim yani artık hayırlısı kese sol tarafta ocak 13 de belli olucak

oglumda önce ve sonra degil tam yumurtlama gününde oldu...şimdi ise iki günde bir ilişki ve yumutlamaya 2.5 gün kala bıraktık...kız teorisi tuttu mu bilemiyoruz

oglumda önce ve sonra degil tam yumurtlama gününde oldu...şimdi ise iki günde bir ilişki ve yumutlamaya 2.5 gün kala bıraktık...kız teorisi tuttu mu bilemiyoruz
Bence tutmuştur benim kızım 13 eylül de kazayla oldu eşim bişey olmaz iki gün var Dedi ama hamile kaldım ve kızım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…