- 4 Ocak 2016
- 521
- 428
- 53
- 38
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.701
Seninki kiz benceArkadaslar benim bebeğim 7+3 haftasında ortada duruyor sizce cinsiyeti nedir?? Tahminde bulunursanız sevinirim
Erkek Sanirsam.kizlar bir hafta arayla iki ultrason resmi var ikisi de sagda ama vajinal bakildi. Sizce tahminler ne yonde?
Ya ben de sormuştum burda kız dendi şuan 17 haftalık Hamileyim. 14. Haftada gittim doktor oturuo dedi erkenmiydi sizce. Dürttü doktor ama düzelmedi cok heyecanlıyım.yüne gitsem belli olacak dönemdemiyim acaba aslında ikinci bebeğim ama yüne acemi gibiyim
Kizlar banada bi yorum yapin lutfen yaa. Resimde 10 haftalik. Cok merk ediyorum
Erkege benziyor canimKizlar banada bi yorum yapin lutfen yaa. Resimde 10 haftalik. Cok merk ediyorum
Tesekkürler zeinedilacım
Ben ilk 5haftalıkken resim koyduğumda sağdaydı 8haftalıkken soldaydı anlamadım açıkçası:) meraktan çatlıcam haftalar geçmek bilmiyo bi kız gibi bi erkek hissediyorum:) hayırlısı canım.. Kesinleşince yazarım hemen.. Senin kaç haftalıkken belli oldu canım bide hem kız hem erkek annesi olarak hamileliklerindeki farkları yazarmısın:)niloya senn nnaptınn cnnm bennm sol taraftaydı kızım olacak :) oğlumda sağdaydı :)
bennm 14+5 haftalıkkenn 6öğrenndim cnnm kızımı . oğlumu 12 hafatalıkkenn ikili taramada 6öğrenndim . oğlumda bulanntılarım yoktu hiç kızımda çok fnna oldum oğlumda az yorgunndum kızımda çokk yorgunndum çokk kafamı yataktann kaldıramadım yatmak istedim hepBen ilk 5haftalıkken resim koyduğumda sağdaydı 8haftalıkken soldaydı anlamadım açıkçası:) meraktan çatlıcam haftalar geçmek bilmiyo bi kız gibi bi erkek hissediyorum:) hayırlısı canım.. Kesinleşince yazarım hemen.. Senin kaç haftalıkken belli oldu canım bide hem kız hem erkek annesi olarak hamileliklerindeki farkları yazarmısın:)
Kız daha zor geçmiş yani.. Benimde ikili test 2hafta sonra bthcg değerinden mi belli oluyo acaba ikili testte uzun süren ultrasonmuş galiba dimi.. Ben ilk hamileliğimde yaptırmamıştım ozaman ki doktorum gerek yok demişti oyuzden bilmiyorumbennm 14+5 haftalıkkenn 6öğrenndim cnnm kızımı . oğlumu 12 hafatalıkkenn ikili taramada 6öğrenndim . oğlumda bulanntılarım yoktu hiç kızımda çok fnna oldum oğlumda az yorgunndum kızımda çokk yorgunndum çokk kafamı yataktann kaldıramadım yatmak istedim hep
benn ilk oğluma yaptırdım bunnda yapmadım cnnm . uzunn utrasonn bide bebeğinnde downn sedromu olu olmadığınna bakıyorlarKız daha zor geçmiş yani.. Benimde ikili test 2hafta sonra bthcg değerinden mi belli oluyo acaba ikili testte uzun süren ultrasonmuş galiba dimi.. Ben ilk hamileliğimde yaptırmamıştım ozaman ki doktorum gerek yok demişti oyuzden bilmiyorum
Anladım canım bekleyip görcez artık öğrenince paylaşırım burdan ama bu kese deki tahmin olayı pek kafama yatmadı benim çünkü bebiş sürekli hareket ediyo bi sağda bi solda:)benn ilk oğluma yaptırdım bunnda yapmadım cnnm . uzunn utrasonn bide bebeğinnde downn sedromu olu olmadığınna bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?