Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Anladım canım bekleyip görcez artık öğrenince paylaşırım burdan ama bu kese deki tahmin olayı pek kafama yatmadı benim çünkü bebiş sürekli hareket ediyo bi sağda bi solda:)
soldaysa kız da olabilir erkek de bu formda yazıldığınna g6öre erkek diyor çıkmaz şannsı vardır belki hayırlısı :)

Eki Görüntüle 1756446
12+4 günlük olmuşuz
Usg karnımdan
Hadi bizede bi bakın sevabına :)
Canım bence erkek ama keseden dolayı söylemiyorum bunu genital organların gelişimi kız ver erkekte çok benziyomuş bisürü yazı okudum bunla ilgili başta yani ikisinde de çıkıntı var fakat erkekte açı biraz daha yukarda kızda paralel geliyo ben resmen yukarı açıda bişey gördüm sanki:) belli olunca yaz mutlaka merak ettim valla

Valla Can'ım ben çok ısrar edince doktora, ben bu haftada anlamıyorum dedi ve ekrana sadece popo kısmına çevirdi , al kendin bak anlıyorsan dedi:))
Her iki bacak havada arada popo boşluktaydı ama ben çıkıntı felan seçemedim o an. Keşke tam o pozisyon daki resmi isteseydim ya , neyse hayırlısı
Peki resimden pek anlamam ama saki bacaklar kapalı yan durduğu için görünmüyor ortası gibi geldi bana bu resim.
Sen Nasıl seçtin ?? Açıktada benmi göremiyorum ya

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/
Bunu bi okusana ztn anlaşılması için bu pozisyonu örnek vermişler.. Bana öyle gibi geldi ama okuyup daha net karşılaştırabilirsin belki canım

Hanımlar bugün doktora gittim kızıma kız kardeş gelio Rabbim inde izniyle. Zaten banada kıx denmişti cok sevindim Rabbim herkese nasip etsin. Bende sigortalıyım artık, bakurdan sigortaya terfi ettim.

minik bir çıkıntı var. biraz yukarıda bana da erkek gibi geldi. kafa yapısı da erkek gibi zaten.

minik bir çıkıntı var. biraz yukarıda bana da erkek gibi geldi. kafa yapısı da erkek gibi zaten.

Ayyy pikolatam yeminle bende sen hangi topiktesin diye aradım durdum
Seninde bir yorum yapmanı çok istemiştim.
Ağzından bal damlıyor kız , inşallah hayırlısıyla erkek sevgisinide tadarım

16+5 te Nasıl göremez ya . Dediğin gibi başından savmış .sen bence doktoru değiştir ,
Önceden kaç çocuğun var ,? Kaç yaşındalar?
İnşallah gönüllerimizdeki olur sağlıkla tabi

16+5 te Nasıl göremez ya . Dediğin gibi başından savmış .sen bence doktoru değiştir ,
Önceden kaç çocuğun var ,? Kaç yaşındalar?
İnşallah gönüllerimizdeki olur sağlıkla tabi
benim oğlum var canım. bu bebişe de ilk erkek dediler. 16+5 te çok bekleyen hasta vardı. o yüzden beni başından savdı gibi geldi ayrıntılıda görürsün dedi. oğlum 6 yaşında. aynı doktor doğurtmuştu onu. oğlumda muayene sırasında hiç olmadığı kadar uslu durdu. onunla sohbet etti. kardeşin kız mı olsun erkek mi dedi. oğlumda kız olsun dedi. isim düşündün mü falan diyince acaba cinsiyetini gördü mü ki dedim ama bir şey demedi. sezaryen doğum yapmak zorundayım canım. bu doktorun eli çok hafifi sezaryen sonrası hemen ayaklandım diye tekrar ona gidiyorum.
bir de aklıma birşey takıldı canım almanya da hamilelere yükleme şeker testi yapılıyor mu?

Ben Almanya'da değilim Can'ım gerçi orda büyüdüm 16 sene kaldım ama
Şimdi danimarkadayım buraya gelin geldim 12 sene önce . Yani Almanya'da hiç doğurmadım
Ama Danimarka'da var sadece ilk çocukta yapıldı bana , galiba herkeze öyle yapılıyor. ilkte bişey yoksa diğerlerindede çıkmaz diye yapılmıyor.
Allah gönlüne göre versin cinsiyetide inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…