Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

yurtdışındayım demiştin ya hemen aklıma almanya gelmiş demekki. ama ucundan da olsa tutturmuşum almanya da doğup büyümüşsün. burda her hamilelikte yükleme yapılıyor kimi doktor yüklemeye karşı gerçi ama genelde isteniyor. kimisi zararlı diyor kimisi de çok gerekli bebek zehirlenmeleri ve erken doğumu önlüyor diyor. bende de 20. haftada istedi insüin direnci hastasıyım o yüzden tereddüt ettim canım ya. ne yapsam bilemedim.

Bu tam olarak Nasıl bir işlem ben anlamadım ama hamilelikte şekerhastalığı varmı yokmu ilk gebelikte aç karnına şerbet gibi bişey içirip aradan biraz zaman geçtikten sonra kana bakılıyor . Seninde bahsini ettiğin bu değilmi ?

evet o canım. kimi doktor bu yükleme şeker hastalığını tetikliyor diyor kimisi ise hamilelik şekeri olup olmadığını anlamanın tek yolu diyor. şaştım artık bende kime güveneceğim bilemedim canım.

Anladım canım,bu işlemden sadece ilk bebeğimde oldum sonrakilerde yapılmıyor burda . İlk olduğu için belirtilerden anlayamasın hemen diye yapılıyor .Sonrakilerde yapılmıyor .
Sen neden bu konuda tedirginsinki canım öyle olsa belirti olur anlarsınki zaten. Eğer varsa belirtilerin ozaman yaptır derim emin olmak için yani

Merhaba. Cinsiyet ile alakali tahminlerinizi alabilir miyim rica etsem? Havalianne__ pikolata78
Bende merak içindeyim dün ultrasona girdim çok dikkat etmemişim ortada diye hatırlıyorum ama illaki bitarafa daha yakındır.oğlumun ultrasonuna baktımda.sizin bebeğinizin kese yerleşimine benziyo.demekki bende tutmamış.pazartesi foto atıyım kızlarda bi tahmin yapın.

dormicum15 belki benim de tutmaz cnm Allah bilir. Bunlar eğlence amaçlı tahminler :) oğlunuz hayırlı ugurlu olsun bu arada. Konuyla ilgili Havalianne__ den de cevap bekleyelim bakalım ustamız ne diyecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…