- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.741
yurtdışındayım demiştin ya hemen aklıma almanya gelmiş demekki. ama ucundan da olsa tutturmuşum almanya da doğup büyümüşsün.Ben Almanya'da değilim Can'ım gerçi orda büyüdüm 16 sene kaldım ama
Şimdi danimarkadayım buraya gelin geldim 12 sene önce . Yani Almanya'da hiç doğurmadım
Ama Danimarka'da var sadece ilk çocukta yapıldı bana , galiba herkeze öyle yapılıyor. ilkte bişey yoksa diğerlerindede çıkmaz diye yapılmıyor.
Allah gönlüne göre versin cinsiyetide inşallah
Benimkinede bakarmisiniz kizlarSizce benmkinin cinsiyeti nedir kizlarr:)))
yurtdışındayım demiştin ya hemen aklıma almanya gelmiş demekki. ama ucundan da olsa tutturmuşum almanya da doğup büyümüşsün.burda her hamilelikte yükleme yapılıyor kimi doktor yüklemeye karşı gerçi ama genelde isteniyor. kimisi zararlı diyor kimisi de çok gerekli bebek zehirlenmeleri ve erken doğumu önlüyor diyor. bende de 20. haftada istedi insüin direnci hastasıyım o yüzden tereddüt ettim canım ya. ne yapsam bilemedim.
evet o canım. kimi doktor bu yükleme şeker hastalığını tetikliyor diyor kimisi ise hamilelik şekeri olup olmadığını anlamanın tek yolu diyor. şaştım artık bende kime güveneceğim bilemedim canım.Bu tam olarak Nasıl bir işlem ben anlamadım ama hamilelikte şekerhastalığı varmı yokmu ilk gebelikte aç karnına şerbet gibi bişey içirip aradan biraz zaman geçtikten sonra kana bakılıyor . Seninde bahsini ettiğin bu değilmi ?
evet o canım. kimi doktor bu yükleme şeker hastalığını tetikliyor diyor kimisi ise hamilelik şekeri olup olmadığını anlamanın tek yolu diyor. şaştım artık bende kime güveneceğim bilemedim canım.
Bende merak içindeyim dün ultrasona girdim çok dikkat etmemişim ortada diye hatırlıyorum ama illaki bitarafa daha yakındır.oğlumun ultrasonuna baktımda.sizin bebeğinizin kese yerleşimine benziyo.demekki bende tutmamış.pazartesi foto atıyım kızlarda bi tahmin yapın.
Bende merak içindeyim dün ultrasona girdim çok dikkat etmemişim ortada diye hatırlıyorum ama illaki bitarafa daha yakındır.oğlumun ultrasonuna baktımda.sizin bebeğinizin kese yerleşimine benziyo.demekki bende tutmamış.pazartesi foto atıyım kızlarda bi tahmin yapın.
İlki tutmamış ama ikinci belki tutar atayımda resmi bakalım usta ne yorum yapacakdormicum15 belki benim de tutmaz cnm Allah bilir. Bunlar eğlence amaçlı tahminler :) oğlunuz hayırlı ugurlu olsun bu arada. Konuyla ilgili Havalianne__ den de cevap bekleyelim bakalım ustamız ne diyecek :))
Usg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi cnm
bebeğin kesedeki konumuna değil de plasentanın yönüne göre tahminde bulunuyor canım.Havalianne__ sağ taraf kız, sol taraf erkek değil miydi? Farklı bişeye mi bakıyorsunuz acaba? Bu eklediğim foto ile arasında 3 gün var. Farklilik mevcut mu sizce?
Havalianne__ sağ taraf kız, sol taraf erkek değil miydi? Farklı bişeye mi bakıyorsunuz acaba? Bu eklediğim foto ile arasında 3 gün var. Farklilik mevcut mu sizce?
Cnm farkindaysan bu fotodada bebekte sola kaymış bebek solda plasentasida solda,kağıda direk bak.usg karından çekildiyse erkek,vajinalsa kız bu fotoya gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?