- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.941
inş Can'ım Allah gönlüne göre versin7+1 canim insallah kizdir bir oğlum var buda kiz olursa cok guzel olur
ayyyy gerketenmi esim o kadar cok istiyor ki kiz olmasini
Herkese merhaba, bebeğimin cinsiyeti yeni belli oldu.. Oyuzden meraktaki anneleri çok iyi anlıyorum ama bu kese olayının hiçbir doğruluğu olmadığını da görmüş oldum yani çin takvimi gibi bişey:) kesedeki konuma göre kızım olması gerekiyodu hatta bütün çin rus takvimlerine göre de:) ama oğlum olucak allah nasip ederse.. Hatta içten içe de üzülüyodum çünkü bi kızım var allah biliyo gönlümden erkek geçiyodu:) yani diyeceğim odur ki eğlence amaçlı bakın ama kendinizi kaptırmayın kızlar..
Ama şu var doktorumunda onayladığı ona dikkat edebilirsinizi ki bende de doğru çıktı, bebeğinizin ilk kalp atışlarını duyduğunuz da doktor söylemiştir dakikada bilmem kaç atıyo diye 170 in altındaysa genelde erkek üstüyse kızmış..
Hepinizin allah gönlüne göre versin inş..[/QUOTE
amin canım inşaallah cumlemizden gonlundeki sağlıklı sıhhatli bebislerimiz olur
8 haftalik
Allah razi olsun amin canimKarından çekildeyse erkek vajinal se kız gibi Can'ım Allah gönlüne göre versin
Ya bu sağ sol olayı neye göre oluyor ben pek anlamadım.mesela bebeğin ultrason görüntüsünü karşıma koydum.kendime göre sağ veya sol mu?yoksa anne karnındaki duruma göre mi :)Benim bebişim de kese içinde solda hayırlısı bakalım :))
senin.koluna gore sol taraf sag oluyor sag tarafsa sol oluyor yanilmiyorsam :)Ya bu sağ sol olayı neye göre oluyor ben pek anlamadım.mesela bebeğin ultrason görüntüsünü karşıma koydum.kendime göre sağ veya sol mu?yoksa anne karnındaki duruma göre mi :)
Valla yine anlamadım :)senin.koluna gore sol taraf sag oluyor sag tarafsa sol oluyor yanilmiyorsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?