Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Herkese merhaba, bebeğimin cinsiyeti yeni belli oldu.. Oyuzden meraktaki anneleri çok iyi anlıyorum ama bu kese olayının hiçbir doğruluğu olmadığını da görmüş oldum yani çin takvimi gibi bişey:) kesedeki konuma göre kızım olması gerekiyodu hatta bütün çin rus takvimlerine göre de:) ama oğlum olucak allah nasip ederse.. Hatta içten içe de üzülüyodum çünkü bi kızım var allah biliyo gönlümden erkek geçiyodu:) yani diyeceğim odur ki eğlence amaçlı bakın ama kendinizi kaptırmayın kızlar..
Ama şu var doktorumunda onayladığı ona dikkat edebilirsinizi ki bende de doğru çıktı, bebeğinizin ilk kalp atışlarını duyduğunuz da doktor söylemiştir dakikada bilmem kaç atıyo diye 170 in altındaysa genelde erkek üstüyse kızmış..
Hepinizin allah gönlüne göre versin inş..

A

Benim bebişim de kese içinde solda hayırlısı bakalım :))
Ya bu sağ sol olayı neye göre oluyor ben pek anlamadım.mesela bebeğin ultrason görüntüsünü karşıma koydum.kendime göre sağ veya sol mu?yoksa anne karnındaki duruma göre mi :)

Keseye gore benim sonucumda tuttu ortada ama sola daha yakindi oglusum olacak insallah

benim ikizlerimide merak ediyorum kizlar cvp yazarsaniz sevinirim

Eklentiler

• 20160329_162842-1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 94
Ya bu sağ sol olayı neye göre oluyor ben pek anlamadım.mesela bebeğin ultrason görüntüsünü karşıma koydum.kendime göre sağ veya sol mu?yoksa anne karnındaki duruma göre mi :)
senin.koluna gore sol taraf sag oluyor sag tarafsa sol oluyor yanilmiyorsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…