- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.921
Bu teoriye göre erkekMerhaba cnm benimkinide yorumlarmisin.usg karindan
Eki Görüntüle 1787682
Bu bebiş de kız gibikızlar günaydın. benimkini de yorumlar mısnız? sat a göre 8+0 ama usg ye göre 8+5. teşekkürler şimdiden :) bu karından ultrason görüntüsü
Sağol canım öncelik sağlıklı olması tabi ama bi de kız olursa çok güzel olur :) ağzına bal hokkasi :)Bu bebiş de kız gibi
Allah gönlüne göre versin Can'ım sağlıkla inşSağol canım öncelik sağlıklı olması tabi ama bi de kız olursa çok güzel olur :) ağzına bal hokkasi :)
Teşekkür ederim yorumun için. Bi kızim var. Hayirlisi ile buda erkek olsun isterim. KısmetBu teoriye göre erkek
Merhaba cnm benimkinide yorumlarmisin.usg karindan
Eki Görüntüle 1787682
İnş hayırlı sağlıklı bir de oğlun olurTeşekkür ederim yorumun için. Bi kızim var. Hayirlisi ile buda erkek olsun isterim. Kısmet
Canim benim bebeyimide tahmin yaparmisinSağol canım öncelik sağlıklı olması tabi ama bi de kız olursa çok güzel olur :) ağzına bal hokkasi :)
Canim benim bebeyimide tahmin yaparmisin
ayyyy gerketenmi esim o kadar cok istiyor ki kiz olmasinibence kız sağa daha yakın :)
Kaç haftalık burda canım kıza benziyor inş gölündeki olurBenim bebeyimede bakarmidiniz usg karindan
Bu bebiş de kız gibi. Sağa yapışmış resmen :)Benimkinide yorumlarmisin canım USG karindan
Kaç haftalık burda bir de karından mı çekildi. Tam çözemedim ama sağa yakın duruyor. Eğer karından çekildiyse kız gibiArkadaşlar benim bebişin cinsiyeti ne sizce ...
7+1 canim insallah kizdir bir oğlum var buda kiz olursa cok guzel olurKaç haftalık burda canım kıza benziyor inş gölündeki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?