- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.961
benim ikizlerimide merak ediyorum kizlar cvp yazarsaniz sevinirim
Keseye gore benim sonucumda tuttu ortada ama sola daha yakindi oglusum olacak insallah
Canım ultrason görüntüsüne nasıl bakılıyo.ben fotoyu karşıma koydum.benim bebek tam karşıdan bakınca sağa yanaşmış.ama bebeğin karnımdaki duruşuna göre sol oluyor.nerden bakcağmı bilemiyorum :)Keseye gore benim sonucumda tuttu ortada ama sola daha yakindi oglusum olacak insallah
Alttan ya da karindan bakildigina gore degisiyor bildigim kadariyla.Canım ultrason görüntüsüne nasıl bakılıyo.ben fotoyu karşıma koydum.benim bebek tam karşıdan bakınca sağa yanaşmış.ama bebeğin karnımdaki duruşuna göre sol oluyor.nerden bakcağmı bilemiyorum :)
Kizlar merhaba bebis 6. Haftada kesenin en sagindaydi 7 de biraz daha ortalamis sanki sizce sonucumuz ne olurdipnot: usgmiz karindan
Havalianne__ banada yorum yapar misin
Hadi yaa 3 ledik desene oglanlariBu fotoya gore plasenta solda bebekte de sola yatkınlık var,usg karından olduğu için bebegin erkek gibi
Hiç bir bişimsel yada bilgiye dayanan tahminim yok sadece içimden kız geçti..kızları çok severimde ondan heraldeKızlar lütfen banada bi tahminde bulunun .şimdiden hepinize teşekkür ederim
:)) teşekkür ederim canımHiç bir bişimsel yada bilgiye dayanan tahminim yok sadece içimden kız geçti..kızları çok severimde ondan heralde
Eki Görüntüle 1806853
Canım banada yorum yapabilirmisin rica etsem teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?