- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.981
Karnımdan usg canım 7+2günlük..sağolasın merakla bekliyorımUsg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi cnm
bana yorum yok mu 9 haftalik karından usg
6+7 onemli himm benim ikizler 8+2 di canim yanilmami oluyor6-7 haftalık usg lazim cnm
saga daha yakin kiz gibi rabbim bilir gonlunuzdeki olur insallahKızlar bana da bir tahminde bulunabilir misiniz 5+5 günlük Burda ve vajinal bakıldı
Teşekkürler ilgilendiğiz için ama vajinal bakıldı o Zaman aynı olmuyor değil mi ?saga daha yakin kiz gibi rabbim bilir gonlunuzdeki olur insallah
Havalianne__ şey özellikle siz bi baksanız:)
vajinalsa sol canim erkek o zaman galibaKızlar bana da bir tahminde bulunabilir misiniz 5+5 günlük Burda ve vajinal bakıldı
Cnm en fazla 8 haftaya kadar oluyor,sonrasında bebek her yere geçtiği için yanılma olabiliyor6+7 onemli himm benim ikizler 8+2 di canim yanilmami oluyor
çok teşekkürler inşallah :)Vajinal olduğu için erkek gibi cnm
inşallah Can'ım bakalım :) teşekkürlervajinalsa sol canim erkek o zaman galiba
himm o zaman yanildik insllah :) ikizlerim kizdir hissediyorum ilk gunden bu yana hep kiz dedim rabbim nasip eder insallah ... aminCnm en fazla 8 haftaya kadar oluyor,sonrasında bebek her yere geçtiği için yanılma olabiliyor
himm o zaman yanildik insllah :) ikizlerim kizdir hissediyorum ilk gunden bu yana hep kiz dedim rabbim nasip eder insallah ... amin
rabbim gonlune gore versin insallah canimBenim 6 haftalık olduğu halde yanılma oldu,sende de inş olur Allah gönlüne gore versin cnm.benim usgde erkek olması gerekiyordu ama kız dedi doktor.bende diyorumki inş kesedeki konuma gore yanılmamışimdir da doktor yanılmıştır diyorum:)
sagol canim o haftalarda yok ki usg resmi6-7 haftalık usg lazim cnm
Havalianne__ Can'ım birsey danışmak istiyorum benim ilk usg 5+5 günlükken ondan Bebek solda ( yani vajinal bakılmıştı ve sağdaydı ) erkek olabilir dediniz şimdi Bebek 8+3 olmuş bugun ve karıbdab usg ile sağda yani buna göre kız ihtimali yüksek sence hangi haftayı dikkate almalıyım çok teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?