Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

bana yorum yok mu 9 haftalik karından usg

Eklentiler

• 20160331_220637.webp
    13 KB · Görüntüleme: 80
Cnm en fazla 8 haftaya kadar oluyor,sonrasında bebek her yere geçtiği için yanılma olabiliyor
himm o zaman yanildik insllah :) ikizlerim kizdir hissediyorum ilk gunden bu yana hep kiz dedim rabbim nasip eder insallah ... amin

himm o zaman yanildik insllah :) ikizlerim kizdir hissediyorum ilk gunden bu yana hep kiz dedim rabbim nasip eder insallah ... amin

Benim 6 haftalık olduğu halde yanılma oldu,sende de inş olur Allah gönlüne gore versin cnm.benim usgde erkek olması gerekiyordu ama kız dedi doktor.bende diyorumki inş kesedeki konuma gore yanılmamışimdir da doktor yanılmıştır diyorum:)

rabbim gonlune gore versin insallah canim

Benimkine de bakar misiniz :) ilkki5+6 gunluk digeri 8+3 gunluk :)

Eklentiler

• 20160315_163606.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG-20160328-WA0000.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 101
Havalianne__ Can'ım birsey danışmak istiyorum benim ilk usg 5+5 günlükken ondan Bebek solda ( yani vajinal bakılmıştı ve sağdaydı ) erkek olabilir dediniz şimdi Bebek 8+3 olmuş bugun ve karıbdab usg ile sağda yani buna göre kız ihtimali yüksek sence hangi haftayı dikkate almalıyım çok teşekkürler şimdiden

İlk usgyi cnm,5+5 dediğin 6.haftanın içinde oluyorsun onu dikkate al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…