- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.521
Benim bebegimin cinsiyeti ne sizce ?
Havalianne__ burda benim bebeğim 8+5 haftalık. Kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek miydi. Benimki tam yuvarlak da değil tam fasulyede değil sanki. Ona göre bi bakar mısın
Havalianne__ bebeğim 8+1 haftalık. karından çekilmiş usg. yorum yaparsan sevinirim
teşekkürlerKız gibi
27,28,29 temmuz ilk muayenem 8+0 a göre ama bugün 8+5 bu haftaya göre 22,23,24 temmuz.turko bana senin ve eşinin dogum tarihlerini ve hamile kaldıgın ilişki gününün tarihini yaz bioritime bakayımm
Bize de bakarmisin teyzesi 14 gün önce 6+0 gözükmustu ama dün muayenede 8+4 gözüktü yani 5gun fazla gözüktuKız gibi
Ultrason resmindeki tahmin tuttu mu acaba:)??Eki Görüntüle 1810649 Buda benim 7+1 haftalik alttan échographieh ile cekilmis sekli bana da yorum yapar misinizHavalianne__
Havalianne__ bu da benim bugün çekilen 7+4 karından usg. Bakalım bende teori ve sonuç tutacak mı :)
Bize de bakarmisin teyzesi 14 gün önce 6+0 gözükmustu ama dün muayenede 8+4 gözüktü yani 5gun fazla gözüktu
Merhaba slvester 7 hafta 3 günlük karından usg bakabilirmisin şimdiden teşekkür ederim
Havalianne__ banada söyleyebilirmisin 16+3 günlük söylemiyor dr 21.hafta daha net oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?