- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.741
Keseye göre kiz canimHazirandaki gebeliğim sonlandı maalesef.pıhtılaşma olmuş ve bebeğimin kalbi durmuş.şimdi allahın izniyle tekrar hamileyim kan suşandırıcı iğne kullanıyyorum.yorum yaparmısınız usg lere.2 side karından .ilk resim 7 hafta 2.si 6+3.
At resmi hele ben bi yorum yapim :)Yorum yapacak kimse yok mu
Bir kaç msj üstte canım foto :)At resmi hele ben bi yorum yapim :)
Canim karindan ultrasyon sanirim burdaki teoriye gore kiz. Ama burdaki teori venimkinde tutmadi bende 6 haziranda dogum yaptim ve bebegim oglandi. Seninki benimkine cok benziyorBir kaç msj üstte canım foto :)
Allah bağışlasın canım.evet karından,bir kızım var 7 yaşında buda 2. Miz :) kızıma kızkardeş mi erkek kardeş mi gelecek bakalım.12.haftada gideceğim tekrar belkş Dr bi tahmin yaparCanim karindan ultrasyon sanirim burdaki teoriye gore kiz. Ama burdaki teori venimkinde tutmadi bende 6 haziranda dogum yaptim ve bebegim oglandi. Seninki benimkine cok benziyor
Kac haftalikti bu foto.? 13. Haftada soyluyorlar cinsiyeti. Hade inşallah kizina bi erkek kardeş gelir ... Rabbim kiz nasip etmis inşallah oglanida nasip eder . Zira her iki nimette tarifsiz :)Allah bağışlasın canım.evet karından,bir kızım var 7 yaşında buda 2. Miz :) kızıma kızkardeş mi erkek kardeş mi gelecek bakalım.12.haftada gideceğim tekrar belkş Dr bi tahmin yapar
6+5 haftalık canım.Allah en hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inş.Kac haftalikti bu foto.? 13. Haftada soyluyorlar cinsiyeti. Hade inşallah kizina bi erkek kardeş gelir ... Rabbim kiz nasip etmis inşallah oglanida nasip eder . Zira her iki nimette tarifsiz :)
8 haftalik daha net ama keseye gore kiz. Lakin benimde kesem boyleydi. Hamdolsun simdi 4 aylik oglum var darisi basina insallah .6+5 haftalık canım.Allah en hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inş.
Canim kizinin varsa böyle ilk ultrason fotolari yükle ozaman daha net ortaya cikiyo cünkü her kadin genelleme kizi bi tarafta erkegi bi tarafta tasiyo sag sol o kadina göre deisiyp bendede tutmadi teori :)Allah bağışlasın canım.evet karından,bir kızım var 7 yaşında buda 2. Miz :) kızıma kızkardeş mi erkek kardeş mi gelecek bakalım.12.haftada gideceğim tekrar belkş Dr bi tahmin yapar
Kizlar benimkinide yorumlarmisiniz burda 6+6 haftalikHavalianne__ [/QUOT
Teoriye göre erkek bebisin :)Kizlar benimkinide yorumlarmisiniz burda 6+6 haftalikHavalianne__
Bak tam tersi :) biri saga yanasmis biri sola bence erkek bebisin :) 12 haftalik foto aldinda yüklersin ozaman daha net fikrimiz olur :))Eki Görüntüle 1895776 bu kızım 7 yıl önceki ultrason görüntüsü. Eki Görüntüle 1895777 buda şimdi ki
Evet ikisi de farklı yerdeler,hayırlısı olsun bakalım 12. Hafta yüklerim inş. Çok teşekkür ederimBak tam tersi :) biri saga yanasmis biri sola bence erkek bebisin :) 12 haftalik foto aldinda yüklersin ozaman daha net fikrimiz olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?