- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.761
Kesede göre kiz canim ilk bebis mi ?
Kesede göre kiz canim ilk bebis mi ?
5.5 yaşında oğlum var.bundan evvel haziranda bi gebeliğim sonlandı.8.5 haftada kalbi durdu.şimdiki gebeliğimde hergün kan sulandıcı iğne yapıyorum kendime.inşallah sağ salim kavuşurum yavruma.
Benimde kizimda senin kiz gibiydi oglumdada simdiki ultrasyon resmin gibiydi. Sanirim bebosin oglan canim :)Eki Görüntüle 1895776 bu kızım 7 yıl önceki ultrason görüntüsü. Eki Görüntüle 1895777 buda şimdi ki
Kiz neyine yorum yapak pipi ortada:))
Senin oglum keseye göre tutmus buda kiz bence cünkü teori sende tutuyo :)Karından usg.ilk foto 6+3 ikinci foto 7 haftalık.
merakla bekliyorum bakalım tatlı heyecanlarBenimde kizimda senin kiz gibiydi oglumdada simdiki ultrasyon resmin gibiydi. Sanirim bebosin oglan canim :)
:)) valla yerlemiss darisi tüm kizi olup erkek isteyenlerin basinaa :)) insallah bizede böyle bacak arasi resmi nasip olur :)Yani saga yerlesmis oylemiMerve pamuk
Arkadaslar 1 oglu ve kizi oln arkadaslar bi sorum olacak 2 cocugu olanlar ikisinin hamileligi aynimi geciyo farklimi ben kizima göre çok cok iyi bi hamilelik geciriyorum kizimdada çok iyiydim basim ve bel agrim vardi tek ama ikisindede et ve tavuga sogudum isteksiz yiyorum.. siz nasilsini
Oğlumda hamile olduğuma usg de görünce inanıyodum.çook rahat geçti.sadece bi kaç ay baş ağrısı oldu.beslenmem aynıydı.şimdikinde iştah sıfır.etten tiksindim.yiyebildiklerim meyve ve kahvaltılık.bünyedenmi,cinsiyetle alakalımı ileri haftalarda belli olur.bide ağzımın tadı yok hiç.metal yemişim gibi.
Valla benim kafam karisti simdi saga yerlesirse erkek sola yerlesirse kiz mi bu saga yerlesmisse bu ekledigimde sol mu oluyor:)) valla yerlemiss darisi tüm kizi olup erkek isteyenlerin basinaa :)) insallah bizede böyle bacak arasi resmi nasip olur :)
Canim su anda.senin bebis resime göre solda ama karindan ultrasonda tam tersi oldu gercekte bebisin sagda :) ama bu kadina göre cok deisiyo benim kizimda saga yerlesmisti demekki erkek olsa solda olacakValla benim kafam karisti simdi saga yerlesirse erkek sola yerlesirse kiz mi bu saga yerlesmisse bu ekledigimde sol mu oluyor
Benim iki kızım var ikiside sağa yerleşti ilk zamanlar benim merak ettiğim konuda bu erkek olunca solamı yerleşiyor acaba bu hamileliğimde de sağda büyük ihtimalle kız sanırım daha net bir şekilde cinsiyeti henüz öğrenemedim de
6 ile 8 hafta arası usg görüntü varsa gönder.arkadaşlar yorum yaparlar.hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?