Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Buda benim 6 yıl önce oğlımun ilk usg si.bakalım şimdiki bebeğim teoriye göre kız olacakmı.Allah tan herşeyin hayırlısını diliyorum.

Eklentiler

• 20160607_155015.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 180
Karından usg.ilk foto 6+3 ikinci foto 7 haftalık.

Eklentiler

• 20161007_184759.webp
    12 KB · Görüntüleme: 144
  • 20161007_184804.webp
    9 KB · Görüntüleme: 144
Arkadaslar 1 oglu ve kizi oln arkadaslar bi sorum olacak 2 cocugu olanlar ikisinin hamileligi aynimi geciyo farklimi ben kizima göre çok cok iyi bi hamilelik geciriyorum kizimdada çok iyiydim basim ve bel agrim vardi tek ama ikisindede et ve tavuga sogudum isteksiz yiyorum.. siz nasilsini ??

:)) valla yerlemiss darisi tüm kizi olup erkek isteyenlerin basinaa :)) insallah bizede böyle bacak arasi resmi nasip olur :)
Valla benim kafam karisti simdi saga yerlesirse erkek sola yerlesirse kiz mi bu saga yerlesmisse bu ekledigimde sol mu oluyor

Eklentiler

• 20160906_144405-1.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 84
Valla benim kafam karisti simdi saga yerlesirse erkek sola yerlesirse kiz mi bu saga yerlesmisse bu ekledigimde sol mu oluyor
Canim su anda.senin bebis resime göre solda ama karindan ultrasonda tam tersi oldu gercekte bebisin sagda :) ama bu kadina göre cok deisiyo benim kizimda saga yerlesmisti demekki erkek olsa solda olacak

Benim iki kızım var ikiside sağa yerleşti ilk zamanlar benim merak ettiğim konuda bu erkek olunca solamı yerleşiyor acaba bu hamileliğimde de sağda büyük ihtimalle kız sanırım daha net bir şekilde cinsiyeti henüz öğrenemedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…