- 6 Ağustos 2016
- 67
- 63
- 3
- 40
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.781
Valla canim bu kese teorisi yüzde verirsek 55 fln tutuyodur :) genital nub daha cok tutuyo 12 haftalik resmiyle ....senikine bakarsak kesenin sekil fasulye erkek ve sola cok hafif daha yakin erkek kac haftaliksin 12 haftalik foto varmi ? Ikisinin hamileligi nasildi ??Eki Görüntüle 1896162 Kızlar 8 haftalık usg karından sizce cinsiyeti ne olabilir
İki kızımdada aşermelerim aynıydı bu biraz farklı ama ben kesenin yapısının çok fazla doğru sonuç verdiğine pek inanmıyorum çünkü biçok arkadaşımdada keseye göre sonuç yanlış çıktı tabi bebeğin kesenin hangi bölümünde olduğu belkı yüzdeyi artırıyor daha erkek olduğu belli değil bakalım artık kısmet Herkezin gönlünden geçeni versin Rabbim tabi sağlıkla ve hayırlaValla canim bu kese teorisi yüzde verirsek 55 fln tutuyodur :) genital nub daha cok tutuyo 12 haftalik resmiyle ....senikine bakarsak kesenin sekil fasulye erkek ve sola cok hafif daha yakin erkek kac haftaliksin 12 haftalik foto varmi ? Ikisinin hamileligi nasildi ??
Hazirandaki gebeliğim sonlandı maalesef.pıhtılaşma olmuş ve bebeğimin kalbi durmuş.şimdi allahın izniyle tekrar hamileyim kan suşandırıcı iğne kullanıyyorum.yorum yaparmısınız usg lere.2 side karından .ilk resim 7 hafta 2.si 6+3.
Eki Görüntüle 1895055 benimkini de yorumlar mısın
Kizlar benimkinide yorumlarmisiniz burda 6+6 haftalikHavalianne__
Eki Görüntüle 1896162 Kızlar 8 haftalık usg karından sizce cinsiyeti ne olabilir
tahmin edebilir misiniz 7+5
Merhabalar
Bebeğim 7+5 haftalık bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür
Karından usg yorununuzu merak ediyorum
Kız gibi
Usg karından,teşekkür ederimUsg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi
Kızlar. Ultrason görüntüm ekte. Karından bakıldı. Ne diyorsunuz ? Kız mı erkek mi
Yaaa deme Bi kızım olsun çooook istiyorum tabi sağlıklı olsun da farketmez ama kız olsa fena olmaz haniErkek gibi
ilki 6+4
ikinci 7+5
üçüncü 9+0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?