- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #4.921
Lutfen teyzeleri bizede yorum yapin benim minaklarim ikizde:)
kız gibi canım. Şöyle usg resmini eline aldığında eğer karından usg ise bebek kesenin sağına yakınsa kız soluna yakınsa erkek, vajinal usg ise tam tersi. Buarada sesin ultrason resmi benimkine çok benziyo bebeğin kesedeki konumu olarak
Eki Görüntüle 1952334 mümkünse benimkinede yorum yapabilirsiniz USG karından
Bu tahmini kaç haftaya kadar bakabiliyosunuz 9-10 haftalıkken belli oluyor mu
Eki Görüntüle 1953411 Kizlar bugun tekrar gittim doktora,8 haftalikken bebek kesenin sagindaydi.simdi 10 haftalik,cok kipirdak sanirim sola yaklasmis.bu kese ve cinsiyet konusu kac haftalikken dogru oluyor? Bidaha bakarmisniz bana
İnşallah kızdır canım ama doktor erkeğe benziyor çıkıntı var dedi ama klitoris büyük de olabilir dedi diğer ay kesinleşecek sana özeldende msj atmıştımNuba göre kız gibi
haklısın canım sen bu konuda tecrübelisin tabi. Kusura bakma ben öyle heyecan yaptım yazıverdim :)Cnm ben tek sağ sol için yorum yapmıyorum plasentasına falanda bakıyorum hangi yöne yatkınsa hepsi, ona göre söylüyorum
Cnm bu konu başkasınındı o zaman tek sağ sol olarak yorum yapılıyordu ama ben plasenta, kese ve bebek hangi yönde ağırlıktaysa ona göre yorum yapıyorum. Önemli olan ilk USG resmi olsun 6,7,8 haftalık
Ikisidemi ayri yumurta ikiziler vajinal ultrasyonumuzUSG karındansa erkek gibi, vajinalsa kız gibi
haklısın canım sen bu konuda tecrübelisin tabi. Kusura bakma ben öyle heyecan yaptım yazıverdim :)
Bu 8. Haftada karindan cekildi canim.yorumlarsan sevinirimEki Görüntüle 1955477
İkiside cnmIkisidemi ayri yumurta ikiziler vajinal ultrasyonumuz
BİZİ de yorumlayabilir misiniz 8 haftalik usgmiz) teşekkürler simdiden. Karindan usg.
TesekkurlerErkek gibi
resimi biraz kırp o şekilde yüklemeyi dene canımYaaaa fotograf yukleyemiyorum dosya boyutu buyuk diyor nasil yukleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?