Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Yeni
Selam kızlar , kuzenimin 8 haftalık bebeği için cinsiyet tahmini rica ederim . Karından ultrason

Eklentiler

• IMG_2311.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 318
  • IMG_2312.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 173
@silveter banada bakar misin tesekkur ederim şimdiden

Eklentiler

• 20170709_201729.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 183
Bence yumurtayla alakalı ben oğulları ma soldan hamile kaldım kesede de sağ tarafta duruyor ters çıktığı içinkesenin sağındaydı oğlum oldu demekki sag yumurtadan hamile kalmam gerek kız için zaten yumurtalarımız erkek ve kız kabul edecek bazdalarmış bunuda yeni öğrendim drden

Kızlar bakın üst solda oğlan oğlum :)

Altta sağ da olan ise bu gebeliğim şuan 14+0 hamileyim Cuma kontrol var bakalım bu ne olcak tutcak mı :)

Bu yönteme göre benim kızımın olması gerekiyodu ama bugün ögrendim ki oglum oluyor. Yani bu yönteme cok guvenmeyin derim.

benim bebeğim sağda duruyormuş, dr a sordum.. erkek olacak Allahın izniyle. Ama ben inanmıyorum bu yöntemlere açıkası

resim atıp sormanıza ne gerek var bayanlar. resim atıp yok öyle mi yok bana göre sağda resimde solda demeye ne gerek var ?
salı günü 9 + 1 iken gittim doktorum en başından beri sol yumurtalıktan hamile kaldığımı söylemişti. salı günü de bebeğin erkek olma durumunu söyledi . Kanadali bir herifin iddiası dedi. doktorunuza sorun muhakkak bunu duymuştur. o size söyler
önemli olup cinsiyeti öğrendiğinizde iddianın tutup tutmaması. 3 hafta sonra ben öğreneceğim inşallah o zaman yine paylaşacağım doğruluğunu veya yanılgısını.
kendinize bebişinize iyi bakın :)

Mrblar bunuda yorumlar mısınız vajinal ultrason

Eklentiler

• IMG_2781.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 101
Kizlar bu teori etrafimdaki çoğu kişide tuttu. Ama cokta bel baglamamak lazim sağlıklı olsun herkesin bebisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…