Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kizlar hem kiz hem erkek gebeligi gecimis biri olarak ne kizimdaki kese tuttu ne de oglumdaki, tamamen tesadufi bu olay.

Merhaba arkadaşlar eşim dün akşam bi şey itiraf etti dr 12+5 haftalikken erkek gibi deyip evet erkek bu kadar belli gibi konuştu ben tabi ikinci gebeligim bu kez de kiz olsun istiyordum dr da bunu anladı eşime göz kırpmış %51 erkek diyelim o zaman dedi ama eşim emin konuştu aslında dr dedi organı ni eşimde görmüş hatta dediğine göre. ..saglikli olsun da yeter ki kız yada erkek farketmez saglikla gelsin hayırli evlat olsun en büyük dileğim bu...21 inde kontrol var o gün kesinleşir artık 16 haftalık olacağız ne derse inanırım kontrolde artık. ..12 haftalikken inanamadım çünkü oğlum da da aynı haftalarda %80 kız denilmişti sonra %100 erkek demişlerdi?..

Burda 9 haftalikti. Yorumlarsaniz cok seviniirm :)

Eklentiler

• IMG_20170907_153540.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 172
Kızlar merhaba buda benim fındığım 10 haftalık sizce ne tarafta benim kese biraz farklı sanki

Eklentiler

• IMG_7852.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 147
Canım belli oldu mu senin hayirlisiyla

Oo maşallah nasıl göstermiş ama ben sana ne yorum yapmıştım hatırlamıyorum kese konu mu nub ne demişti burdakiler

Cnm senerkek gıbı demıstın sonra nub u kıza da benzıyor demıstın kararsızdın yanı bı kısı daha aynı sekılde dıger ıkı uc kısı kız demıstı bır kac kısı erkek :) yanı %50 - %50 tutma olasılıgına gore yorumlar bunlardı cnm fakat ben cok vıdeo ızledım nub teorısı vs dr ların agzından dınledım cınsıyet kesınlıkle bu skeılde belırlenemez dıyorlar bız bıle ultrasonda bu sekılde bılemeyız dıyorlar tutyorsa da o sans zaten %50 dıyorlar ..bence de oyle cnm hayırlısı olsun hepımız ıcın...

benim bebiş daha çok küçük acaba belli olur mu ki :)

merhabalar arkadaşlar 12 hafta 6 günlük olduk cinsiyet söylemedi doktorumuz 16. haftada dedi tahmni olan var mı?
kızlar bebişim kızmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…