- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.081
Canım belli oldu mu senin hayirlisiylaMerhaba arkadaşlar eşim dün akşam bi şey itiraf etti dr 12+5 haftalikken erkek gibi deyip evet erkek bu kadar belli gibi konuştu ben tabi ikinci gebeligim bu kez de kiz olsun istiyordum dr da bunu anladı eşime göz kırpmış %51 erkek diyelim o zaman dedi ama eşim emin konuştu aslında dr dedi organı ni eşimde görmüş hatta dediğine göre. ..saglikli olsun da yeter ki kız yada erkek farketmez saglikla gelsin hayırli evlat olsun en büyük dileğim bu...21 inde kontrol var o gün kesinleşir artık 16 haftalık olacağız ne derse inanırım kontrolde artık. ..12 haftalikken inanamadım çünkü oğlum da da aynı haftalarda %80 kız denilmişti sonra %100 erkek demişlerdi?..
Canım belli oldu mu senin hayirlisiyla
merhaba arkadaşlar benim görüntüde solda duruyor kap atışının olduğu yeri doktor işaretlemişti
benim doğum tarhim 13/05/1988 eşimin doğum tarihi 14/08/1987
ilişki tarihimiz ya 19 mayıs 2017 ya da 25 mayıs 2017 hangisinde tuttu bilmiyorum 19 yumurtama dönemime 2 gün kala 25 i 2 gün geçeydi hesaplayabilir misiniz rica etsem arkadaşlar
Eki Görüntüle 2016335
benim bebiş daha çok küçük acaba belli olur mu ki :)
kızlar bebişim kızmış :)merhabalar arkadaşlar 12 hafta 6 günlük olduk cinsiyet söylemedi doktorumuz 16. haftada dedi tahmni olan var mı?
Sola yapışmış canım kız olabilir.Sağlıkla gelsin ınş.Arkadadlar benim bebisimede yorum yazarmisiniz 6 ve 8 haftalik ultrason goruntuleri sizce cinsiyet neEki Görüntüle 2050044 Eki Görüntüle 2050047
Canım senin bebis tam ortada gibi geldi bana yorum yapamıyorumBu arkadaşımın bebeği rica etsem bize de yorum yapar mısınız.. Eki Görüntüle 2051166
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?