Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Teyzeler bize de yorum yapar mısınız ? yarın tekrar gidiyoruz doktora 2li tarama için pek heyecanlıyız bir şeyler söyler mi diye :)

Eklentiler

• ğğğğ.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 116
Çok iyi göremedim ama erkek gibi diyorum.Rabbim gönlündeki ni nasip etsin ınş
Amin cnm ilk bebiş rüyamda hep erkek görüyorum eşim de öyle istiyor sanki ama kızlara bayılıyorum. Hayırlı evlat olsun inş Allah iki duyguyu da nasip etsin zamanla :)

Kizlar boyle bisey yok iki cocugumunda cinsiyeti aynibiri sagdaydi biri solda benim gibi uzulmeyin sonra yorum yapan arkadaslarda kiz bebek yada erkek yazio kesin gibi hayret ediorum

Ben hiç bir zaman kesin konuşmam kimsede konuşamaz hep benzettim yada gibi yazarım. %100 rabbim bilir boyle bir teori var ramzi teorisi diye ıranlı biri araştırma yapmış belli bir kesim uzerinde tutma oranı %70 deniliyor

Senin icin demedim nub teoririndede ramzi teorisindede erkek kiz yaziolar direk bende hersey kizdi ama oglum olacakmis baya kişiye baktim bebekleri karinda sola yerlesmis ama oglu olacak insan umit edio burda ki benzetmelerden o yuzden dedim

Senin icin demedim nub teoririndede ramzi teorisindede erkek kiz yaziolar direk bende hersey kizdi ama oglum olacakmis baya kişiye baktim bebekleri karinda sola yerlesmis ama oglu olacak insan umit edio burda ki benzetmelerden o yuzden dedim
Haklısın canım o yüzden kesin konuşmamak lazım gerçekten insan umitleniyor ve sonrasında hayal kırıklığı.rabbim herkese gonlundekini nasip etsin insanız istiyoruz nefis denen birşey var.olmayınca vardır elbet bunda da bir hâyir deyip hayatımızı öyle devam ettirmemiz lazım.uzulenler eminim dogunca iyiki dogmuslar diyecekler çünkü evlat can parçası bu rabbim öyle bir sevgisini veriyor ki içimize Allah im çok büyük

Canım benim kesede tam ortada görünüyor. Yeni olduğu için galiba di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…