- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.121
Daha bebek olusmamistir senin.Canım 7 haftalık olsun ancak yorum yapılabilir.8 hafta olsa olmaz mesela çünkü bebek hareket ediyor rahim içinde yer değiştirebiliyor.Canım benim kesede tam ortada görünüyor. Yeni olduğu için galiba di mi
Tamam canım beklicez artık, Allah gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallahDaha bebek olusmamistir senin.Canım 7 haftalık olsun ancak yorum yapılabilir.8 hafta olsa olmaz mesela çünkü bebek hareket ediyor rahim içinde yer değiştirebiliyor.
Canım kese yorumu için 7 haftalık ultrason görüntüsü lazımEki Görüntüle 2068715 Kızlar benimkinide yorumlarmısınız?
9+6 fazla mi oluyoCanım kese yorumu için 7 haftalık ultrason görüntüsü lazım
Evet canım 8.haftadan sonra bebek hareket edebiliyor rahim içerisinde ve bu yüzden yapılan tahminin tutma orani da azaliyor9+6 fazla mi oluyo
Hadi yaa 7. Hafta yok galibaEvet canım 8.haftadan sonra bebek hareket edebiliyor rahim içerisinde ve bu yüzden yapılan tahminin tutma orani da azaliyor
6 hafta varmiHadi yaa 7. Hafta yok galiba
Canım keseye göre erkek gibi sağa daha yatkın.Rabbim gönlüne göre versin ınş.
Canım cok tesekkür ederim. Saglıklı olsundaCanım keseye göre erkek gibi sağa daha yatkın.Rabbim gönlüne göre versin ınş.
Amin amin. Belli olunca yaz mutlakaCanım cok tesekkür ederim. Saglıklı olsunda
Masallah ne kadar guzel ya ikiz olmasi birisi daha uzun biri yuvarlak ya bence ona fore uzuna erkek digerine kiz dediler gonlunuzden gecen olsun insBenimkilerede bi baksanız annem biri kızbiri erkek dedi
İnşallah tahminin doğru çıkar annemde aynısını dedi sevindim şimdi teşekkür ederimMasallah ne kadar guzel ya ikiz olmasi birisi daha uzun biri yuvarlak ya bence ona fore uzuna erkek digerine kiz dediler gonlunuzden gecen olsun ins
Bende biri kız biri erkek diyorum sağlıkla gelsinler ınş.Benimkilerede bi baksanız annem biri kızbiri erkek dedi
Karninda mi soldaydi ultrasonda mi solda duruoBenim soldaydı ama kız dedi yanılma payı olan bir doktor simdi 16 haftalıgız bekliyoruz 20.ci haftayı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?