- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.141
teşekkür ederim hepimizinki sağlıkla zamanında gelsin inşallahBende biri kız biri erkek diyorum sağlıkla gelsinler ınş.
Keseye göre kız gibi canimEki Görüntüle 2070703 Güzel anneleer biz 6+4 haftalık olduk bile :) simdi heyecanla yolumuza devam ediyoruzburdaki sohbetleri okuyunca ben de bi anne adayı olarak merak ediyorum mümkünse bize de bir yorum yapar mısınız
İnternetten araştırdım biraz kese konumunu. Şimdi bize göre sağ olan aslında senin solun oluyor. Kese sola daha yakın o halde. Erkek olabilir diyorum benEki Görüntüle 2070703 Güzel anneleer biz 6+4 haftalık olduk bile :) simdi heyecanla yolumuza devam ediyoruzburdaki sohbetleri okuyunca ben de bi anne adayı olarak merak ediyorum mümkünse bize de bir yorum yapar mısınız
Merhaba arkadaşım hayırlı olsun bebeğiniz benimkinide bakar mısın rica etsem 7+4 günlükKeseye göre kız gibi canim
Sağlıcakla gelsin kuzucuk keşke anlasam yorum yapardımEki Görüntüle 2070832 ben de bilmiyorum ultrason kağıdına bakıldığında ne gördüğün mü baz alınıyor yoksa gördüğünün tersi mi? Başka bilen tahminde bulunacak annelerin yorumlarını bekliyorum arkadaslar
Canım senin kalbinden geçen isteğin ne, inşallah istediğin gibi olur. Ben şöyle düşündüm bize burdan bakınca sağda görünüyor ama o kağıdı karnının tam üzerine tuttuğunda aslında senin solunda olmuş oluyor, erkek gibi oluyor. Tabi bunlar tahmin en doğrusunu Allah bilir. Bende yeni hamileyim bende çok merak ediyorum cinsiyeti:)Eki Görüntüle 2070832 ben de bilmiyorum ultrason kağıdına bakıldığında ne gördüğün mü baz alınıyor yoksa gördüğünün tersi mi? Başka bilen tahminde bulunacak annelerin yorumlarını bekliyorum arkadaslar
Canım keseye göre erkek gibi sağa yapışmış bebeginMerhaba arkadaşım hayırlı olsun bebeğiniz benimkinide bakar mısın rica etsem 7+4 günlük Eki Görüntüle 2070835
Yorum yaptim mi bilmiyorum kuzum sola yapışmış bebeğin kız gibi keseye goreEki Görüntüle 2070832 ben de bilmiyorum ultrason kağıdına bakıldığında ne gördüğün mü baz alınıyor yoksa gördüğünün tersi mi? Başka bilen tahminde bulunacak annelerin yorumlarını bekliyorum arkadaslar
Sağol canım benim teşekkür ederim cinsiyeti belli olunca yazarım sağlıcakla gelsin kuzucuğumCanım keseye göre erkek gibi sağa yapışmış bebegin
Amin canım rabbim sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş.bi düşük riski olan 3 ayı atlat cinsiyeti kesinlessin 16.haftada öyle başla.hakkımızda hayırlısı en önemlisi sağlıklı olması tabiki..Allahım herkesin gönlüne göre versin..Sadece merak işte cinsiyetini öğrenip bişeyler almak istiyor insan, ilk bebek olunca heves ediyorum şimdiden :)
Canım daha bebeğin oluşmamış 7 haftalık usg lazımKızlar sizce bizim cinsiyet ne 6 haftalik
Evet canım ilk olunca heyecan dorukta amin inşallah sağlıcakla gelsinlerhakkımızda hayırlısı en önemlisi sağlıklı olması tabiki..Allahım herkesin gönlüne göre versin..Sadece merak işte cinsiyetini öğrenip bişeyler almak istiyor insan, ilk bebek olunca heves ediyorum şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?