Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kizlar benim oglum karnimda sagdaydi oglumda tuttu bu teori ama simdi bebegim solumda ilk kese fotolarindada tamamen farkli 6 haftalik usg biri sola tutunmus biri saga kesin bu kizdir diodum doktor 16 haftada kesin erkek dedi bunada benim gibi olan varmi iki bebegi farkli yerlerde olup ayni cinsiyet olan acaba doktor yanilmis olabilir mi

İnternetten araştırdım biraz kese konumunu. Şimdi bize göre sağ olan aslında senin solun oluyor. Kese sola daha yakın o halde. Erkek olabilir diyorum ben

ben de bilmiyorum ultrason kağıdına bakıldığında ne gördüğün mü baz alınıyor yoksa gördüğünün tersi mi? Başka bilen tahminde bulunacak annelerin yorumlarını bekliyorum arkadaslar

Sağlıcakla gelsin kuzucuk keşke anlasam yorum yapardım sesimizi duyan Yok mu arkadaşlar

Canım senin kalbinden geçen isteğin ne, inşallah istediğin gibi olur. Ben şöyle düşündüm bize burdan bakınca sağda görünüyor ama o kağıdı karnının tam üzerine tuttuğunda aslında senin solunda olmuş oluyor, erkek gibi oluyor. Tabi bunlar tahmin en doğrusunu Allah bilir. Bende yeni hamileyim bende çok merak ediyorum cinsiyeti:)

Yorum yaptim mi bilmiyorum kuzum sola yapışmış bebeğin kız gibi keseye gore

hakkımızda hayırlısı en önemlisi sağlıklı olması tabiki..Allahım herkesin gönlüne göre versin..Sadece merak işte cinsiyetini öğrenip bişeyler almak istiyor insan, ilk bebek olunca heves ediyorum şimdiden :)

Amin canım rabbim sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş.bi düşük riski olan 3 ayı atlat cinsiyeti kesinlessin 16.haftada öyle başla.

Evet canım ilk olunca heyecan dorukta amin inşallah sağlıcakla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…