- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.321
Bir kışı kız bir kişi erkek.. zaten yüzde elli ihtimaldi:) insan merak ını hafifletmek için yaxıyor buraya teşekkür ler herkes e:)ne demiştıler canım kızlar cınsıyet olarak sana
Erkek gibi canım karından cekildiyse eger
ben artık bunada ınanmıyorum bbanada kesd kınumunda herkes erkek dedı ama 12haftalıkken yuksek ıhtımal kız dedı doktor baglanmayın benceHerkese merhaba,
Yenı uyeyım :) 6 haftalık ultrason goruntumuz sızce cınsıyetı ne olabılır?
Eki Görüntüle 2088195 Eki Görüntüle 2088194
hayırlı olsun canım kese konumuna baktımısmıydın burda13 haftalık erkek dedi doktorum
Orda da erkek diye tahmin etmişlerdi kız diyende olmuştu bi oğlum var ona arkadaş geliyo sükürhayırlı olsun canım kese konumuna baktımısmıydın burda
ben artık bunada ınanmıyorum bbanada kesd kınumunda herkes erkek dedı ama 12haftalıkken yuksek ıhtımal kız dedı doktor baglanmayın bence
canım sana zahmet varsa atabılırmısın tekrar kese konumu icin bu benımkıOrda da erkek diye tahmin etmişlerdi kız diyende olmuştu bi oğlum var ona arkadaş geliyo sükür
Doktorun tahminde bululnmadımıcanım sana zahmet varsa atabılırmısın tekrar kese konumu icin bu benımkıEki Görüntüle 2088211 buda 12haftalık usegEki Görüntüle 2088213
bır oncekı messjda arkadasa yazdımya 12.haftata yuksek ıhtımal kız dedı kese konumuna ınanmıyom dıyeDoktorun tahminde bululnmadımı
valahı anlamıyom canımHerkese merhaba,
Yenı uyeyım :) 6 haftalık ultrason goruntumuz sızce cınsıyetı ne olabılır?
Eki Görüntüle 2088195 Eki Görüntüle 2088194
Erkek gibi canım karından cekildiyse eger
Kız gibi geldi bana ilk micanım sana zahmet varsa atabılırmısın tekrar kese konumu icin bu benımkıEki Görüntüle 2088211 buda 12haftalık usegEki Görüntüle 2088213
3kızım var canım hayırlısıKız gibi geldi bana ilk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?