- 11 Haziran 2017
- 2.256
- 712
- 73
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #5.761
Oylemi:)Ayyy iki oğlum var kız doğsun içine Canım hayırlısı tabi bi arkadaş da kız dedi bakalım ne çıkacak
Amin çanım hayırlı evlat olsun inşallah Rabbim kararlamıştır sürpriz bi gebelik oldu kız çok istiyorum belki ona sebeptir sağlıkla gelsin inşallahOylemi:)
O zaman gonlunden gecen olsun..
Insallah canimAmin çanım hayırlı evlat olsun inşallah Rabbim kararlamıştır sürpriz bi gebelik oldu kız çok istiyorum belki ona sebeptir sağlıkla gelsin inşallah
Paylaşırım tabi net göremedi doktor keseyi düşük için ilaç verdi cuma gitçem tekrar durum kritik yaniInsallah canim
Ultrasonlati paylasirsin burada..
Canım tamamen Takdiri ilahi biz istediğimiz kadar inceleyip yorum yapalım ters köşe oluveriyoruz işte oğlu olan kız istiyo kız olan oğlan istiyo hayırlı evlat olsun lar benim de ili oğlum var kız olsun çok istiyorum ama nedense erkek hissediyorum bekleyip görcezBende tutmadı. Bebek soldaydı kese fasulye şeklindeydi. Ama bugün doktor kıza benziyor dedi
Aynen canım sağlıklı olsunlar da. Kız gibi dedi bu hafta da yanılma payı yüksek dedi ama bende göremedim hiç bişey. Göbek bağı bile.gorunmiyor du :)Canım tamamen Takdiri ilahi biz istediğimiz kadar inceleyip yorum yapalım ters köşe oluveriyoruz işte oğlu olan kız istiyo kız olan oğlan istiyo hayırlı evlat olsun lar benim de ili oğlum var kız olsun çok istiyorum ama nedense erkek hissediyorum bekleyip görcez
Kaç haftalıkAynen canım sağlıklı olsunlar da. Kız gibi dedi bu hafta da yanılma payı yüksek dedi ama bende göremedim hiç bişey. Göbek bağı bile.gorunmiyor du :)
12 haftalık .Kaç haftalık
Hmmm birdahaki kontrol de belli olur cnm net hayırlısı inşallah12 haftalık .
Benzıyorla bebek kız arasında çok fark var 13 haftada arkadasa kıza benzıyor dedıler 16 hafta erkek. Ben sormadm hıc sormadım 16. Haftaya kadar. Tabı 16. Haftada hala kız olabılır. Utrasyon goruntusu varsa atBende tutmadı. Bebek soldaydı kese fasulye şeklindeydi. Ama bugün doktor kıza benziyor dedi
Yok canım vermedi görüntü. Yatıyordu bebek sırtüstü. Sadece bacakları görünüyordu. Ama 10 haftalık var. Onu atabilirimBenzıyorla bebek kız arasında çok fark var 13 haftada arkadasa kıza benzıyor dedıler 16 hafta erkek. Ben sormadm hıc sormadım 16. Haftaya kadar. Tabı 16. Haftada hala kız olabılır. Utrasyon goruntusu varsa at
Benzıyorla bebek kız arasında çok fark var 13 haftada arkadasa kıza benzıyor dedıler 16 hafta erkek. Ben sormadm hıc sormadım 16. Haftaya kadar. Tabı 16. Haftada hala kız olabılır. Utrasyon goruntusu varsa at
Uktrason resimlerin varsa canim paylas yorumlariz
Canım burada 9w+3Uktrason resimlerin varsa canim paylas yorumlariz
Burada da 8 haftalık gibi iki usg de karından bakıldı ama bana cok farklı geldi canım sen düşünüyorsun?Uktrason resimlerin varsa canim paylas yorumlariz
Eki Görüntüle 2239877
Canım burada 9w+3
Kızlar lütfen bilen birisi banada bir yorum yapsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?