Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Bende tutmadı. Bebek soldaydı kese fasulye şeklindeydi. Ama bugün doktor kıza benziyor dedi
Canım tamamen Takdiri ilahi biz istediğimiz kadar inceleyip yorum yapalım ters köşe oluveriyoruz işte oğlu olan kız istiyo kız olan oğlan istiyo hayırlı evlat olsun lar benim de ili oğlum var kız olsun çok istiyorum ama nedense erkek hissediyorum bekleyip görcez

Aynen canım sağlıklı olsunlar da. Kız gibi dedi bu hafta da yanılma payı yüksek dedi ama bende göremedim hiç bişey. Göbek bağı bile.gorunmiyor du :)

Bende tutmadı. Bebek soldaydı kese fasulye şeklindeydi. Ama bugün doktor kıza benziyor dedi
Benzıyorla bebek kız arasında çok fark var 13 haftada arkadasa kıza benzıyor dedıler 16 hafta erkek. Ben sormadm hıc sormadım 16. Haftaya kadar. Tabı 16. Haftada hala kız olabılır. Utrasyon goruntusu varsa at

Benzıyorla bebek kız arasında çok fark var 13 haftada arkadasa kıza benzıyor dedıler 16 hafta erkek. Ben sormadm hıc sormadım 16. Haftaya kadar. Tabı 16. Haftada hala kız olabılır. Utrasyon goruntusu varsa at
Yok canım vermedi görüntü. Yatıyordu bebek sırtüstü. Sadece bacakları görünüyordu. Ama 10 haftalık var. Onu atabilirim

Eklentiler

• 20190213_154943.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…