- 22 Şubat 2019
- 1.462
- 5.134
- 88
- 34
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.101
tam 13+0 da ögrendim :)Kaćinci haftada belli oldu acaba
Teşekkurler bende 12.haftada gitcem ama belli olmaz o zaman cok sabirsizimtam 13+0 da ögrendim :)
bana da erkek gibi geldi hızlı şekillenmesinden ve konumundan dolayı :)Kızlar bende bu gun ultrason girdim doktor bisey demedi ama bakarmisiniz belki anlayan olur bana erkek gibi geldi ama Eki Görüntüle 2281905
Bende erkek istiyorum ama esim kız istiyor ikisinede yerimiz var sağlıklı olsunda yavrum tekbana da erkek gibi geldi hızlı şekillenmesinden ve konumundan dolayı :)
Saglikla gelsin pasa ve prenses o zaman buda benimki canim13. haftadayım tam olarak valla benim doktor gayet net konuştuzaten her açıdan pipinin fotosunu çekti
Bana erkek gibi geldi canimBanada birşey söyleyin ne olur
Sonunda öğrenebildin yani artık alışveriş başlasınSaglikla gelsin pasa ve prenses o zaman buda benimki canim
Aynen canim ama benim ilkide kizdi onda ilk heyecan o kadar cok sey aldimki giydirememistim bile hemencecik buyuyorlar simdi bu kizima nasipmis birde 16.haftayi bekliycem gonlum hep erkekteydi ama hamd olsun bebegim sagliklibakalim 16.hafta kesinlesirse ufak tefek eksiklerim var onlari tamamliycam artikSonunda öğrenebildin yani artık alışveriş başlasın
Kiz gibi geldi bana canim ysniladabilirim hayirlisi olsunEki Görüntüle 2285146 Eki Görüntüle 2285147
Üstteki 11+6 haftalık alttaki ise 9+0 görüntü net değil ancak tahmin ederseniz memnun olurum
Yaa gerçekten mi nerden anlıyorsunuz bende hep kız hissediyorumKiz gibi geldi bana canim ysniladabilirim hayirlisi olsun
Vallahi canım az çok nu teorisini çözdüm gibi gibi yani tam da emin değilim umutlandırmak istemiyorum seni sadece tahmin ettim Usg ye göre Allah gönlündekini nasip etsin sana bana ve tüm değer Bilecek herkeseYaa gerçekten mi nerden anlıyorsunuz bende hep kız hissediyorumyarın ikili testim var daha güzel bir fotoğraf alabilirsem atarım tekrar.radyoloji uzm.cekecek tahmin de bulunmaz ama belki güzel bir fotoğrafını verir teşekkür ederiimm
Hayırlısı olsun canm rabbim ne verirse baş tacı tüp bebekle gebe kaldm ilk bebeğim olacak kız erkek cok şükür evlat sahıbı olacağım gerisi önemli değil tabiVallahi canım az çok nu teorisini çözdüm gibi gibi yani tam da emin değilim umutlandırmak istemiyorum seni sadece tahmin ettim Usg ye göre Allah gönlündekini nasip etsin sana bana ve tüm değer Bilecek herkese
Amin cümlemize canımHayırlısı olsun canm rabbim ne verirse baş tacı tüp bebekle gebe kaldm ilk bebeğim olacak kız erkek cok şükür evlat sahıbı olacağım gerisi önemli değil tabirabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?