- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.501
Merhabalar benim de ikili resimde vajinal diğer resim karından bakıldı.O zaman kız gibi değil mi
İkra Meyra siz nub bakmistiniz ama ben o zaman bu teoriyi bilmiyordum.ona göre sanki erkek demiştiniz ama buna göre de kız gibi mi sizin yorumunuzu merak ediyorum
Sola yakın 6+3 usgeniz buna göre erkekMerhabalar benim de ikili resimde vajinal diğer resim karından bakıldı.O zaman kız gibi değil mi
Benim gönlümden geçen de erkek.bir kızım var ve ikinci çocuğum da erkek olsun isterim ama tabi ki Hayırlısı ne ise olsun.sadece iki tane alt alta olan resimler vajinadan bakıldı o yüzden bana kız gibi geldi dedim.tersi oluyordu ya ben yanlış mı anladım acaba .Ama artık bu hafta gitcem bakalım ne dicek doktorSola yakın 6+3 usgeniz buna göre erkekkese konumu her zaman tutmuyor nub teoriside bazen yanıltıyor pozisyondan dan yanılmalar oluyor cnm rabbim gönlünüzdekini nasip etsin
Vajinalsa kız canım ama dediğim gibi kese konumu tutmayada bilirBenim gönlümden geçen de erkek.bir kızım var ve ikinci çocuğum da erkek olsun isterim ama tabi ki Hayırlısı ne ise olsun.sadece iki tane alt alta olan resimler vajinadan bakıldı o yüzden bana kız gibi geldi dedim.tersi oluyordu ya ben yanlış mı anladım acaba .Ama artık bu hafta gitcem bakalım ne dicek doktor
Peki birşey sorcam tüp bebek te de bu teoriler tutar mı acaba mesela kesedeki yonu.bunu belirleyen doktor gibi sankiVajinalsa kız canım ama dediğim gibi kese konumu tutmayada bilir
Tup de olsa nub nubturPeki birşey sorcam tüp bebek te de bu teoriler tutar mı acaba mesela kesedeki yonu.bunu belirleyen doktor gibi sankikızım da tedaviyle oldu şimdi bebeğim de öyle
Evet bakmistiniz ekleyeyim yine de buradan çok net değil sanki ama siz erkek gibi demiştinizTup de olsa nub nubturhayırlısı olsun sizin için ama kese tutmuyor genelde nuba baktımmı hatırlayamadım
Kız
Benimkinede bakarmisiniz vajinal ultrasonla bakildi
Vajinal solda buna göre sagda ve kız digeri 9 hafta olmaz kese konumu içinMerhabalar bende cinsiyetini.merak ediyorum bi tahmininiz var mi ?
1.resim karindan tek olan vajinal
5 +yada 6+ olmalı kese içinEki Görüntüle 2572005
Eki Görüntüle 2572005 sizce benim bebeğim ne tarafta kafam karişti bi tahmin de bulunurmusunuz acaba rica etsem tam 7 hafta günlük
Buna göre sagda karından bakıldıysa kızEki Görüntüle 2572005
Eki Görüntüle 2572005 sizce benim bebeğim ne tarafta kafam karişti bi tahmin de bulunurmusunuz acaba rica etsem tam 7 hafta günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?