- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.521
Az sola yakın buna göre erkek 11 yada 12 hafta nub için paylaşınBana da bakar mısınız 6+4
Teşekkür ederim. Peki tüp bebek olma durumu etkiler mi teoriyiAz sola yakın buna göre erkek 11 yada 12 hafta nub için paylaşın
Etkilemez ama siz nub için 11 yada 12 hafta usg paylaşın pozisyon uygunsa tahminler dogru oluyorTeşekkür ederim. Peki tüp bebek olma durumu etkiler mi teoriyi
Net degilBenimkiler direk ekrandan. Karından ultrason. Acaba cinsiyetleri ne olabilir. 12 haftalıklar burda
Merhaba benim 6+6 ama ultrasyonda 7+1 cıktı karnımdan bakıldı yorumlayabilirmisiniz acaba
Kız buna göreEki Görüntüle 2575428 Benim de 6+2 burda ve karından ultrasonla bakıldı.Yorumlayabilir misiniz?
Cvp yazdıgın altında dosya ekle var butona tıklaBen resim yükleyemedim yardim edermisiniz
Google yazip yuklerseniz daha kolay oluyorTikliyorum herhangi bir sey acilmiyor. Forumda acemi de degilim neden olmuyor bilemedim. Yükleyip libkten paylaşayım dedim yine olmadi şans işte:)
Nasil yapmam lazim?Hdheu
Google yazip yuklerseniz daha kolay oluyor
Google kadinlar kulubune gir sonra basliktaki konuyu bul ordan yapabilirsin. (Bebegin kesedeki konumuna gore cinsiyet tahmini )Nasil yapmam lazim?
Simdi bakarmisinizCvp yazdıgın altında dosya ekle var butona tıkla
Benimkine de bakabilir misinhemen ben cevap vereyim
bizim eltimin gelin hamile
hemen ultrason kağıdını istedim kesenin sağ tarafına yapışmış şekilde duruyor dedim seninki kız
dr da zaten %80 kız demiş
Bakarmısınız 9+15-6 haftalıkkenki usg resmi olmuyor
7-8-9 haftalık olması lazım
sendede tutmuş zaten.hayırlı olsun bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?