- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.541
Usgler net degil 10haftada kese olmaz 5+ yada 6+ olmalı nub için 11 yada 12 hafta olmalı
Erkek gibi 11 yada 12 hafta nub için paylaşınBenimkine de bakabilir misin
Merhabalar banada yorum yapabilir misiniz? tesekkur ederim şimdiden
7. Haftada gittim 6.haftanın çıktısını vermediler cok zor göründü zaten. Kalp atışlarını duymaya gittiğimizde göz gibi yuvarlaktı. Nub icin randevu alabiliraem telrar gönderirim.Usgler net degil 10haftada kese olmaz 5+ yada 6+ olmalı nub için 11 yada 12 hafta olmalı
7 de olur7. Haftada gittim 6.haftanın çıktısını vermediler cok zor göründü zaten. Kalp atışlarını duymaya gittiğimizde göz gibi yuvarlaktı. Nub icin randevu alabiliraem telrar gönderirim.
karından bakıldı. ins dediginiz gibi olur. 1 tane 19 aylik oglum var. çok tesekkur ederimKarında bakıldıysa kız
11 yada 12 hafta nub teorisi için paylaşınkarından bakıldı. ins dediginiz gibi olur. 1 tane 19 aylik oglum var. çok tesekkur ederim
olur paylaşırım inş. Teşekkür ederim11 yada 12 hafta nub teorisi için paylaşın
15+ da nub olmaz 11 yada 12 hafta varsa paylaşın ama sanki kız gibi bacak arası boş gibi geldi banaArkadaşalr kız kardeşimin ultrason görüntüsü çok merak ediyor tahmin edermisiniz..
Erkek gibiSizce cinsiyeti ney arkadaslar
TesekkurlerErkek gibi
Tabi önce sağlık ama oğlu var bu kız olsun çok istiyor inşallah doğrudur tahmininiz çok teşekkürler15+ da nub olmaz 11 yada 12 hafta varsa paylaşın ama sanki kız gibi bacak arası boş gibi geldi bana
Merhaba 5+4 hamileyim. Karından bakıldı. Bişey anlaşılırmı bi bakarmısınız?7 de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?