- Konu Sahibi Havalianne__
-
elara cım bana da bakabilrmisin 13 haftalık gebeyim benim d.t 03.05.1987 eşimin d.t 21.10.1980 ilişki günleri 21 den 25 e kadar canım ...bekliyorum ama fazla bekletme canım bak merak içindeyim:2:
7 haftalik usg resminde canim.
elara düsüncen nedir acaba?
elara benim 06.12.1981 eşimin 16.05.1978 tahmini ilişki tarihi 4-5-6-7-8 aralık sana zahmet bunlarad a bakarmıısnnnn:) ha birde son adet 27 kasım
hayırlı olsun cnm.Saglıcakla al kucagına inş.elaracım bendede tuttu bu yöntem kız demiştin evet bebişim kız olcak inşallah
elara cım bana da bakabilrmisin 13 haftalık gebeyim benim d.t 03.05.1987 eşimin d.t 21.10.1980 ilişki günleri 21 den 25 e kadar canım ...bekliyorum ama fazla bekletme canım bak merak içindeyim:2:
bioritime göre kız günlrinde hamile kalmışsın
adet döngün kac?
elaracım banada bakabilir misin.konunun başını yakalayamadım ama anladığım kadarıyla cinsiyet tahmini. ben 10 haftalık hamileyim.d.t.07.09.1981 eşim 19.05.1980 5-6-7 ve 12-13-14 kasım ilişki
s.a.t.29ekim başka bilmek istediğin bişi var mı:)
bioritime göre kız günlerinde hamile kalmışsın
belli olunca haber verirmisin
elara ..hangi günler erkek günleriydi?
elara merhaba benim bebişimin cinsiyeti kesin artık netleşti erkekmiş senin dediğin çıktı bioritimmiydi o tutdu, kese tutmadı ama ,listeye yazabilirsin canım ii geceler
ebru 7 haftalık usg de sola yakın duruyor buna göre erkek ama biortimde cok önemli.ona bakmışmıydım?
bioritime göre kız günlrinde hamile kalmışsın
adet döngün kac?
Teşekkürler canım kendine iyi bakhayırlı olsun cnm.saglıcakla al kucagına inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?