Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

elara benim 06.12.1981 eşimin 16.05.1978 tahmini ilişki tarihi 4-5-6-7-8 aralık sana zahmet bunlarad a bakarmıısnnnn:) ha birde son adet 27 kasım

Son düzenleme:
elaracım bendede tuttu bu yöntem kız demiştin evet bebişim kız olcak inşallah

elara cım bana da bakabilrmisin 13 haftalık gebeyim benim d.t 03.05.1987 eşimin d.t 21.10.1980 ilişki günleri 21 den 25 e kadar canım ... bekliyorum ama fazla bekletme canım bak merak içindeyim:2:

elara benim 06.12.1981 eşimin 16.05.1978 tahmini ilişki tarihi 4-5-6-7-8 aralık sana zahmet bunlarad a bakarmıısnnnn:) ha birde son adet 27 kasım

bioritime göre kız günlerinde hamile kalmışsın
belli olunca haber verirmisin

elaracım bendede tuttu bu yöntem kız demiştin evet bebişim kız olcak inşallah
hayırlı olsun cnm.Saglıcakla al kucagına inş.

bioritime göre kız günlrinde hamile kalmışsın
adet döngün kac?

elaracım banada bakabilir misin.konunun başını yakalayamadım ama anladığım kadarıyla cinsiyet tahmini. ben 10 haftalık hamileyim.d.t.07.09.1981 eşim 19.05.1980 5-6-7 ve 12-13-14 kasım ilişki
s.a.t.29ekim başka bilmek istediğin bişi var mı:)

5-6-7 kasım erkege yatkın
12-13-14 kasım erkek günlerin
adet döngün kac?

7 haftalık solda duruyor

13 haftalık sağda gözkür gibi

13 haftalık buda

ama kagıda gore sagmı kız kagıdı karnımıza koyuncamı sagdakı kız anlamdım pufff

Son düzenleme:
elara merhaba benim bebişimin cinsiyeti kesin artık netleşti erkekmiş senin dediğin çıktı bioritimmiydi o tutdu, kese tutmadı ama ,listeye yazabilirsin canım ii geceler

Son düzenleme:
ebru 7 haftalık usg de sola yakın duruyor buna göre erkek ama biortimde cok önemli.ona bakmışmıydım?

bioritme baktırmadım bioritm için ne gerkli birde 13 haftalık pek net degıl anlasılan orda bebek bıraz daha buyuk ve yandan durdugu cın saga cok yakın duruyo gıbı bırde canım aslında yazmıstım ılıskı gunlerını ama benım adetlerım cok duzenlıyken gec yumurtlamam olnus ve adetıme cok yakın bır zamanda hamıle kalmısım dr ole demıstı son adetım 28 eylül benımn dgm trh 04 01 1989 eşimin 04041980 ilişki günleri 10 15 17 eylül ilişki günleri bu şekilde aklımda kaldı canım pek net degıl yumrtlamadan oncede oldu sonrada bunu bılyıorum sen bu tarıhler ıcın bak canım

Son düzenleme:
benimkine de bakabilir misiniz?6.haftamdayım ama şimdiden merak ediyorum sanırım kız tutkumdan kaynaklanıyor:)
benim doğum tarihim 10.05.1985 eşimin 08.01.1976 beraber olduğumuz 2 Aralık-12 Aralık ve de 17 Aralık.Muhtemelen bunlardan birinde oldu:) sat ise 27 kasım Teşekkür edeerim:)

slm kızlaar sitenizi tesadüfen gördüm ve bu ne güzel bi bulgu böle gerçekten doğrumu?fakat okudum burada yine usg kağıdını karnımızamı tutucaz yoksa elimize alıpmı bakacaz da o zaman anlayacaz sağsamı soldamı olduğunu,ben hemen elime aldım usg kağıdımı ve benim bebiş kesenin tamamen sağında ne oluyo yani????bu arada ben 7+1 im bugün,bitek ben ve eşimin içine kız diye doğuyo diğer herkes erkek diyo kız diyen bizden başka hiç yok...siz ne diyosunuz güzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…