- 9 Mart 2014
- 147
- 45
- 28
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.381
Eki Görüntüle 1086016 bu 9 haftalik hali dun 12 haftaydi gittim belli degil ama bana kiz gibi geliyor dedi.sizce kese ne tarafta benn anlayamadım:)
Şimdi ultrason kağıdındaki haline göre mi sağda solda diyoruz anlamadım benim fotoyuda koyayım yorum yaparsanız sevinirim
Eki Görüntüle 1133759
6+3 günlük burda yai 7. haftanın içinde
yok canım senın hissine göre diye biliyorum ben.
nasıl canım anlamadım?
yanı sağ sol nerde rahimde.. ona göre kese içine göre degil. kesenin içinde kesenin şekline göre oluşuyor ilk once. benım kese aynı sivri biber
nasıl canım anlamadım?
yanı sağ sol nerde rahimde.. ona göre kese içine göre degil. kesenin içinde kesenin şekline göre oluşuyor ilk once. benım kese aynı sivri biber
bi benimkine de bakıverin lütfennnn
Eki Görüntüle 1134202
Canım neymiş bebeğin? Allahsana bağışlasın...Benim cok oldu su anda hamile kalmadan oncede vardı hatta antibiyotik kullanıyodum ama bu kadar degildi şimdi her tarafında resmen ergenliğe girmiş gibiyim ve çok canımı sikiyo bu sivilceler neden sordun canım
Benimde 3 kızım var bu 4. Olucak nasip olursa kızların USg fotosu yok ama bunda kese fasulye gibi ve bebek sola yakın ama kafa tarafı sagda inşallah benimde bir oğlum olur
Cnm ben bebegi goremedim nerde resmi ters çekmişin
Eki Görüntüle 1154830
Arkadaşlar buda bizim 7+4 haftalıkkenki halimiz anlatılanlara göre banada bi yorum yaparmısınız lütfen :)
Karından usg mi bu resim oyleyse kesedeki konuma gore kız ama bebegin şekline goree bnce erkek çunku çabuk şekillnmiş kafa vucut belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?