- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.421
bnce kız bu hm sagda hmde et gbi şekilsizEki Görüntüle 1187929
ben de hala anlayabılmış değilim bakınca sağda gibi ama tersi diyolar vs... çözemedim yardımcı olabılecek var mı ?
kese şekli nasıldı acaba sizin =) bide ne zaman öğrendiniz cinsiyetiniBizimkide en başından beri kağıda bakınca solda duruyo du, kızımız olucak kısmetse ..
Yuwarlak kese kiz gbi, ama sola yatkin erkek gbi. Benimde tam tersi, bisey anlamadm bende cinsiyetleri ögrenince yazalm bkalm dogruluk payi ne :) saglikla alin kucaginizaEki Görüntüle 1245146
Benim yavrusumada bakın
Bakalım hayırlısı olsun artık Allah yavrularimiza sağlık sıhhat versinYuwarlak kese kiz gbi, ama sola yatkin erkek gbi. Benimde tam tersi, bisey anlamadm bende cinsiyetleri ögrenince yazalm bkalm dogruluk payi ne :) saglikla alin kucaginiza
aminn amin =) hayirli ewlat olsunlar insallah.Bakalım hayırlısı olsun artık Allah yavrularimiza sağlık sıhhat versin
canım resimleri ters yüklemişsin yazılar ters duruyorDün doktora gittik dr %100 erkek dedi siz de bakabilirmisiniz fotolara
kese şekli nasıldı acaba sizin =) bide ne zaman öğrendiniz cinsiyetini
Sizin dediginize gore arkadasin kiz olmaliydi solunda duruyor halbuki erkekmiscanım resimleri ters yüklemişsin yazılar ters duruyor
ben arkadasa yorum yapmadinki kiz yada erkek diye.sadece resimleri ters yuklemis dedim.karistirdiniz galibaAma si
Sizin dediginize gore arkadasin kiz olmaliydi solunda duruyor halbuki erkekmis
Su acidan dedim bu inanisa gore hani solda olursa kiz sagda ise erkek deniyor ya arkadasinki tam tersi o yuzden bu fikir cok mantikligelmedi banaben arkadasa yorum yapmadinki kiz yada erkek diye.sadece resimleri ters yuklemis dedim.karistirdiniz galiba
kagıdı elime alınca bebek sagda kese yuvarlak.doktor kıza benziyor dedi bugün.netlesince yazacagımkizlar benim minişede bakarmisiniz 8hf 6gunlukken.
Kızlarrrrr yorum lütfen :)Kızlar ilk foto 8. Haftalık ikincisi 10. Hafta :) bi yorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?