Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kızlar benim bebeğim erkekmiş. Cinsiyetimiz belli oldu :)

Hayurli olsun Allah kucaginada almayi nasip etsin 12.haftada bir tahmin yapmismiydi doktorun:)
Amin kuzum çok teşekkür ederim :) ben devlete gidiyorum normal kontrollerime malum onlar söylemiyolar, özel doktora gittim orda öğrendim. Tahmin eden olmadı yani ama ben hissettim mide bulantım falan da hiç olmadı çok rahattım 13. Haftada hissettim :)

Benimde hic yok kusma bulanti acep benimkide erkek mi :) hayirlisi olsunda erkek kiz farketmez gelecek cuma kontrolumuz var 12.haftam bitmis olacak devlete gidiyorum kesin bisey demez banada

A
Benimde hic yok kusma bulanti acep benimkide erkek mi :) hayirlisi olsunda erkek kiz farketmez gelecek cuma kontrolumuz var 12.haftam bitmis olacak devlete gidiyorum kesin bisey demez banada
Aynen kuzum devlette cinsiyet söylemiyolar bizde sırf cinsiyet öğrenmek için gittik zaten. İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur cinsiyet hiç önemli değil :) erkek olma ihtimali var hamileliğin benim gibi geçiyosa :) hayırlısı inşallah

Kızlar merhaba. Benim bebeğimin kesesi 6+3 teki ultrasonda yuvarlak ve bebek altta tam ortadaydı. 8+3 te kese fasulye şeklinde ve bebek ultrason resminde sağ taraftaydı. Perşembe günü doktorumuz %70 kız dedi. 10 gün sonra %100 olarak söyleyecek. Ben de tutmuş görünüyor şimdilik :)

Canım benim ne bulantım ne kusmam ne de koku hassasiyetim oldu. Sadece canım çok ekşi ve tuzlu Şeyler istedi ve çok uyku hali oldu. Doktor son muayenede %70 kız dedi.

Bebeğim sağda usg.de. Yani kız. Ama rüyamda erkek olduğunu gördüm. Rüyalar tersine çıkarmış. Sonuç gene kız. Bakıp görecez artık. Sabırsızlanıyorum...

ultrason görüntüsünde solda gözüküyor ama bizimkisi bacaklarını açmıyor göstermiyor bakalım bu hafta sonu birdaha gidicez hayırlısı neyse o olsun

Ben oğlumun 7 haftalik ultrason resmine baktım kesenin solunda duruyor.suan 11 haftalik hamle yim ve 7 haftalik resme baktığımda kesenin saginda duruyor.ama Dr 10+4 haftalik ken pipi gibi bişey gördü. Erkek heralde buda dedi.haftaya gel tekrar bakalım dedi.yanilmis olabilir mi bu haftada acaba.

Bebeğim sağda usg.de. Yani kız. Ama rüyamda erkek olduğunu gördüm. Rüyalar tersine çıkarmış. Sonuç gene kız. Bakıp görecez artık. Sabırsızlanıyorum...

Maalesef teori tutmadı. Bebeğim erkek. Geçen hafta söyledi doktorum. Ama %85. Henüz çok net değil. Yani rüyam doğru çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…