- 30 Mart 2013
- 1.151
- 730
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.401
Kızlar bana da bir yorum yaparmısınız 6+3 vajınal ultrason fotosu bebişimin. Gerçi 2 gün önden gidiyor ultrasonda 6+5 çıkmıştı :) Eki Görüntüle 1174372 Eki Görüntüle 1174373
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin ultrason gorunteleri daha bi hosmus :) hay allahim daha belli olmuyorlar hosumuza gidiyor biraz buyuseler napcaz bilmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6 haftada hc bisey belli olmazki 5 bucukda kese grnuyo 6 da daha bebek yeni olusmaya baslio.sdce.kalp.atisi.duyuluyor ogrenlse doktr syler hem daha organi bile yokken tahmn etmek zor
Ya ben neresi neresi diye bakınmaktan orasını burasını bi şekle benzetmekten şaşı oldumhalbuki en fazla 3 haftaya herbişeyleri belli olucak ama işte zaman geçmiyo resmen
Haklisin canim sabirsiziz iste ).
Ya düşünsene canim bi dahaki gidisimizde bebisimiz resmen gorunecek. Simdi neresi neresi derken :))) çok güzel yaaaaa
Haklisin canim sabirsiziz iste ).
Ya düşünsene canim bi dahaki gidisimizde bebisimiz resmen gorunecek. Simdi neresi neresi derken :))) çok güzel yaaaaa
Hatta kollarını bile oynatıyor olucakmış ultrasonda görbılcekmişiz 💕💕💕
Bende ck.sabrszdm.anlyrm siziama mecbur.beklemek gerekio.:)
Ay allahim yasatsin inşallah o günleri bizlere :)
Allah sabir versin ya ne zor şeymis beklemek :)) sen öğrendim mi canim hayirli olsun bebisin :)
Bu da bizim 8+1 5 gün önden gidiyor. Oglumda fasulye gibi kesesi bunda yuvarlak...
sizin kese tam fasulye şeklinde yani erkek ama sağa yatkın o zaman kız:) benim kese yuvarlak kız diyorlar ama bebek sola yatkın o zman da erkek çıkıyo var bu işte bi terslikbenim bebişimi de tahmın eder misiniz hanımlar. bana göre mı yoksa karnıma tuttuğumdakı konumu mu önemli
aynen war bi terslik =) ben mide bulantsi hc cekmdm,ruyamdada erkek bebek dogurdum :) ilk bebek merak icindeym :)sizin kese tam fasulye şeklinde yani erkek ama sağa yatkın o zaman kız:) benim kese yuvarlak kız diyorlar ama bebek sola yatkın o zman da erkek çıkıyo var bu işte bi terslik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?