Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kızlar bana da bir yorum yaparmısınız 6+3 vajınal ultrason fotosu bebişimin. Gerçi 2 gün önden gidiyor ultrasonda 6+5 çıkmıştı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu da benim bebeğim. Soldaki 5.7 mm ve 6+3 iken çekilmiş olan ultrason görüntüsü.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404220641146.webp
    11 KB · Görüntüleme: 198

Senin ultrason gorunteleri daha bi hosmus :) hay allahim daha belli olmuyorlar hosumuza gidiyor biraz buyuseler napcaz bilmiyorum.

Senin ultrason gorunteleri daha bi hosmus :) hay allahim daha belli olmuyorlar hosumuza gidiyor biraz buyuseler napcaz bilmiyorum.

Ya ben neresi neresi diye bakınmaktan orasını burasını bi şekle benzetmekten şaşı oldum halbuki en fazla 3 haftaya herbişeyleri belli olucak ama işte zaman geçmiyo resmen

6 haftada hc bisey belli olmazki 5 bucukda kese grnuyo 6 da daha bebek yeni olusmaya baslio.sdce.kalp.atisi.duyuluyor ogrenlse doktr syler hem daha organi bile yokken tahmn etmek zor

6 haftada hc bisey belli olmazki 5 bucukda kese grnuyo 6 da daha bebek yeni olusmaya baslio.sdce.kalp.atisi.duyuluyor ogrenlse doktr syler hem daha organi bile yokken tahmn etmek zor

Haklisin canim sabirsiziz iste ).

Ya düşünsene canim bi dahaki gidisimizde bebisimiz resmen gorunecek. Simdi neresi neresi derken :))) çok güzel yaaaaa

Hatta kollarını bile oynatıyor olucakmış ultrasonda görbılcekmişiz 💕💕💕

Bende ck.sabrszdm.anlyrm sizi ama mecbur.beklemek gerekio.:)

Hatta kollarını bile oynatıyor olucakmış ultrasonda görbılcekmişiz 💕💕💕

Ay allahim yasatsin inşallah o günleri bizlere :)

Bende ck.sabrszdm.anlyrm sizi ama mecbur.beklemek gerekio.:)

Allah sabir versin ya ne zor şeymis beklemek :)) sen öğrendim mi canim hayirli olsun bebisin :)

Evet gecmio.gnler sanki. öğrendim ben.2 hafta oldu oglusum olck hayrlisyla.cnm.darisi basnza

Kafam karisti ben kagida bakinca solda ama bebek sağda mi nazil tam solda değil orta gibi sanki. Kesesi yuvarlak. Oglumunki tam solmuş vaktim ve fasulye kesesi.

Kizlar 6+3 iken cekilen usg de fotoda daha yolk kesesi gorunuyor bebis ortada kalmis amavideo cekmistik kalpatislari icin ayni gun ve o videoda ultrason ekraninda kese fasulye seklinde ve bebisim sol tarafa yapisik duruyo hangisini baz alsam bilemedim

Bu da bizim 8+1 5 gün önden gidiyor. Oglumda fasulye gibi kesesi bunda yuvarlak...

Eklentiler

• $1404744088796.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 606
Kızlar benim bebeğim makat sol tarafta kese kız dedi doktorlar oldum olası makat eee nasıl bir yorum yapacaksınız merak ediyorum

ben de hala anlayabılmış değilim bakınca sağda gibi ama tersi diyolar vs... çözemedim yardımcı olabılecek var mı ?

benim bebişimi de tahmın eder misiniz hanımlar. bana göre mı yoksa karnıma tuttuğumdakı konumu mu önemli

Eklentiler

• IMG_20140910_111549.webp
    336,8 KB · Görüntüleme: 1.696
benim bebişimi de tahmın eder misiniz hanımlar. bana göre mı yoksa karnıma tuttuğumdakı konumu mu önemli
sizin kese tam fasulye şeklinde yani erkek ama sağa yatkın o zaman kız:) benim kese yuvarlak kız diyorlar ama bebek sola yatkın o zman da erkek çıkıyo var bu işte bi terslik

sizin kese tam fasulye şeklinde yani erkek ama sağa yatkın o zaman kız:) benim kese yuvarlak kız diyorlar ama bebek sola yatkın o zman da erkek çıkıyo var bu işte bi terslik
aynen war bi terslik =) ben mide bulantsi hc cekmdm,ruyamdada erkek bebek dogurdum :) ilk bebek merak icindeym :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…