Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

aletingörüntü mekanizması nasıl çalışıyor bilmiyorum. ayna gibi sağı solda soğu sağda mı gösteriyor bilmiyorum.

sonuç olarak karşıdan bakına sağda, karnına tutunca solda ise erkek DİMİ oglumun usg fotolarını buldum bahsettiğim gibi karsıdan sağda karnımdan tutunca solda ozaman tutuyor oglumdaki

Kızlar bende onu anlamadım, bebeğimin kalp atışını bugün gördük, Allah nasip etti, hiç fark etmez, ama ufaktan hazırlıklara başlayacağız, heves ediyorz , benim 6+4 kalbi usg kağıdında sağda , karnımda solda o Zamanyüksek ihtimal ne? Yanıtlarsanız sevinirim

Kizlar benim bebisime de yorum yapar misiniz☺☺ 7+4 gunluguz burda

Eklentiler

• 20141120_223301.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 189
Kizlar benim bebisime de yorum yapar misiniz☺☺ 7+4 gunluguz burda

cnm bende 7+4 te aynen böyleydi yarın tam 8 haftalık olacak usg aynı resim koyamadım direk bakınca bana göre sağ tarafta bebek galiba kafası da sağ tarafta tam seçemiyorum sürekli bakıyorum da :) acaba cinsiyeti ne bu durumda

Canim burdaki cogunluga gore galiba kız ☺ aslinda ben hep erkek hissediyodum ama bu ultrason goruntusunden sonra kiz gibi hissetmeye basladim insan ister istemez etkileniyor ☺

Canim burdaki cogunluga gore galiba kız ☺ aslinda ben hep erkek hissediyodum ama bu ultrason goruntusunden sonra kiz gibi hissetmeye basladim insan ister istemez etkileniyor ☺
selam kızlar benımde ultrason görüntüm aynı yukarıda fotograf yukleyen arkadasınkıne benzıyor kesesı de durusu da hemen hemen aynı acaba bana da mı kız bebek gelecekk?hayırlısı olsun tabı ama ınsan merak edıyor:)

Benimde içime kız doğuyor sanki içimden bi ses bebeğin kız diyo bakalım sağlıklı eli ayağı sağlam olsunda hiç farketmez ilk hamileliğim zaten Allah herkesin kalbine göre versin inşallah.

Benimde içime kız doğuyor sanki içimden bi ses bebeğin kız diyo bakalım sağlıklı eli ayağı sağlam olsunda hiç farketmez ilk hamileliğim zaten Allah herkesin kalbine göre versin inşallah.
Aynen canim benimde ilk hamileligim inan suan cinsiyetten cok şu ilk 3 ayi atlatsaydim diye dusunuyorum ☺ cok endiseliyim dr 1 ay sonra cagirdi gunler gecmiyor.saglicakla dogsaydilar bi

Aynen canim benimde ilk hamileligim inan suan cinsiyetten cok şu ilk 3 ayi atlatsaydim diye dusunuyorum ☺ cok endiseliyim dr 1 ay sonra cagirdi gunler gecmiyor.saglicakla dogsaydilar bi

Hiç deme cnm ya şu 1 ay daha geçseydi ama ben çok kötüyüm bulantı baş dönmesi sürekli yatıyorum herşeyden tiksindim sanki hiç geçmicek gibi off hayat durdu sanki bende 1ay sonra kontrole gidecem beklicez artık eşim videoya çekmişti onu izliyorum sürekli :) bir sonraki kontrole kadar bebeğimle böyle hasretlik giderecem çok güzel bi duygu ama beni çook zorluyo

Ne guzel siz videoya cekmissiniz hasret giderirsin ☺ benim acikcasi pek sikayetim yok bulanti falan baslamadi.sadece cok istahsiz ve halsizim.napalim bebeklerimiz yeterki saglikli olsunlar biz ne olursa cekeriz demi

Ne guzel siz videoya cekmissiniz hasret giderirsin ☺ benim acikcasi pek sikayetim yok bulanti falan baslamadi.sadece cok istahsiz ve halsizim.napalim bebeklerimiz yeterki saglikli olsunlar biz ne olursa cekeriz demi

Mrb.cnm nasıl gidiyo ben giremiyorum foruma bu aralar çok kötüyüm sürekli bulantı halsizlik baş dönmesi mide ağrısı ölü gibiyim hele kşamları ayy sabaha kadar ağlıyorum çok zor Allah yardımcımız olsun bian önce geçsin diye her dakka dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…