- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.481
Yani kiz miay görünce böyle mi görüncek sağda sanki cihazın yönünde ise alet solda duruyor.
Kizlar benim bebisime de yorum yapar misiniz☺☺ 7+4 gunluguz burda
Canim burdaki cogunluga gore galiba kız ☺ aslinda ben hep erkek hissediyodum ama bu ultrason goruntusunden sonra kiz gibi hissetmeye basladimcnm bende 7+4 te aynen böyleydi yarın tam 8 haftalık olacak usg aynı resim koyamadım direk bakınca bana göre sağ tarafta bebek galiba kafası da sağ tarafta tam seçemiyorum sürekli bakıyorum da :) acaba cinsiyeti ne bu durumda
selam kızlar benımde ultrason görüntüm aynı yukarıda fotograf yukleyen arkadasınkıne benzıyor kesesı de durusu da hemen hemen aynı acaba bana da mı kız bebek gelecekk?hayırlısı olsun tabı ama ınsan merak edıyor:)Canim burdaki cogunluga gore galiba kız ☺ aslinda ben hep erkek hissediyodum ama bu ultrason goruntusunden sonra kiz gibi hissetmeye basladiminsan ister istemez etkileniyor ☺
Canim burdaki cogunluga gore galiba kız ☺ aslinda ben hep erkek hissediyodum ama bu ultrason goruntusunden sonra kiz gibi hissetmeye basladiminsan ister istemez etkileniyor ☺
Aynen canim benimde ilk hamileligim inan suan cinsiyetten cok şu ilk 3 ayi atlatsaydim diye dusunuyorum ☺ cok endiseliyim dr 1 ay sonra cagirdi gunler gecmiyor.saglicakla dogsaydilar biBenimde içime kız doğuyor sanki içimden bi ses bebeğin kız diyo bakalım sağlıklı eli ayağı sağlam olsunda hiç farketmez ilk hamileliğim zaten Allah herkesin kalbine göre versin inşallah.
Aynen canim benimde ilk hamileligim inan suan cinsiyetten cok şu ilk 3 ayi atlatsaydim diye dusunuyorum ☺ cok endiseliyim dr 1 ay sonra cagirdi gunler gecmiyor.saglicakla dogsaydilar bi
Ne guzel siz videoya cekmissiniz hasret giderirsin ☺ benim acikcasi pek sikayetim yok bulanti falan baslamadi.sadece cok istahsiz ve halsizim.napalim bebeklerimiz yeterki saglikli olsunlar biz ne olursa cekeriz demiHiç deme cnm ya şu 1 ay daha geçseydi ama ben çok kötüyüm bulantı baş dönmesi sürekli yatıyorum herşeyden tiksindim sanki hiç geçmicek gibi off hayat durdu sanki bende 1ay sonra kontrole gidecem beklicez artık eşim videoya çekmişti onu izliyorum sürekli :) bir sonraki kontrole kadar bebeğimle böyle hasretlik giderecem çok güzel bi duygu ama beni çook zorluyo
Ne guzel siz videoya cekmissiniz hasret giderirsin ☺ benim acikcasi pek sikayetim yok bulanti falan baslamadi.sadece cok istahsiz ve halsizim.napalim bebeklerimiz yeterki saglikli olsunlar biz ne olursa cekeriz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?