- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.501
Cok gecmis olsun canim az daha disini sık 12.haftaya az kaldi Allahin izniyle ☺ benim pek sikayetim yok sükür sadece arada hafif bulanti oluyo ( muhtemelen uzun sure ac kalinca ) istahsizlik var bide mide yanmasi basladi bikac gundur.dr randevumuza da daha cok var gunler gecmek bilmiyor.bebegimi ozluyorum gormek istiyorum ☺ insallah iyilerdir sagliklidirlar aklim hep onda :)Mrb.cnm nasıl gidiyo ben giremiyorum foruma bu aralar çok kötüyüm sürekli bulantı halsizlik baş dönmesi mide ağrısı ölü gibiyim hele kşamları ayy sabaha kadar ağlıyorum çok zor Allah yardımcımız olsun bian önce geçsin diye her dakka dua ediyorum
Ben de bunu merak ediyorum.nette de bulamadim.Bendeki vajinal ultrason kağıtta fark ediyormu sağ sol gördüğümüz gibimi bakmalıyız?
amin canım ıns saglıkla alırız kucagımıza ama bendede tam tersı 2 oglumda sagdaydı bu karnımdakı buyuk ıhtımal kızmıs bu solda :Smerhaba arkadaşlar öncelikhepimize saglıklı hayırlı evletlar nasip etsiin Allah ben 2 çocuk annesiyim şimdi 3 cüye hamileyim iki çocugumda soldaydı ve ikiside erkek ben kesenin sag sol olayına inanıyorum şimdiki hamileligim de kesem sagda hertürllü cinsiyet testini denedim kesede sagda hepsinde kız çıkıyor hayılrısı artık erkek solda kız sagda olur benim tahminim inşallah da öyle olur
13+3 gunlukllen acıldekı doktor kız dedı 14+4 gunlukken felan kendı doktorum buyuk ıhtımal kız dedı hayırlısı Allahtanayy inşallah canım bende kız istiyorum tabii hayırlı ve saglıklı cok dua ediyorum rabbim kabul edecek inşallah seninki dogrudur canım bazen ters de oluyo tabii kaç haftalık cinsiyeti doktormu söyledi
Canim ogullarin ultrasona gore mi sagdaydi sana gore mi? Benim de 2 kizim var.3.ye hamileyim.bi oglum olsun cok istiyorum ama hayirli ve saglikli olduktan sonra rabbimden gelene raziyim.amin canım ıns saglıkla alırız kucagımıza ama bendede tam tersı 2 oglumda sagdaydı bu karnımdakı buyuk ıhtımal kızmıs bu solda :S
ultrasondada sagdaydı bende sagda hıssedıyodum bendede senınkının tam tersı erkek oldugu ıcın 2 tane kızım olmasını cok ıstıyorum oncelıkle saglıklı olsunlarda rabbım evlatlarımızı sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsınCanim ogullarin ultrasona gore mi sagdaydi sana gore mi? Benim de 2 kizim var.3.ye hamileyim.bi oglum olsun cok istiyorum ama hayirli ve saglikli olduktan sonra rabbimden gelene raziyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?